Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Hodetelefoner fra Beats by Dr. Dre


Beats Powerbeats Pro

Powerbeats Pro - Helt trådløse ørepropper med kvalitetslyd

De helt trådløse Powerbeats Pro-ørepropper er laget for å revolusjonere treningen din. De har ingen ledninger, og de justerbare ørekrokene med sikker passform kan tilpasses for komfort og stabilitet ved lang tids bruk. 

 Det slitesterke designet med svette- og vannavstøtning gjør at du kan ta treningen til et nytt nivå. Bytt spor og styr volumet med kontrollene på begge ørepluggene, og få opptil 9 timer med kraftig, balansert lyd mens du trener.

Øreproppe med kvalitetslyd til trening

Med Apple H1-hodetelefonchipen kommer Powerbeats Pro til å revolusjonere treningen din. Disse helt trådløse ørepropper er laget spesielt for idrettsutøvere, så du kan yte ditt beste uten ledninger som kommer i veien. De justerbare ørekrokene med sikker passform kan tilpasses med ørepropper i ulike størrelser for ekstra komfort, og de er laget for å sitte sikkert på plass uansett hvor hardt du trener. Disse lette øreproppene er laget for kvalitetslyd og bedre svette- og vannavstøtning, slik at du kan ta treningen til et nytt nivå. Med opptil 9 timers avspilling av kraftig, balansert lyd i hver øreplugg har du alltid musikken som motivasjon. 

Lyd i proffklassen

Vi rådførte oss med profesjonelle idrettsutøvere for å utvikle trådløse ørepropper som kunne holde tritt med dem i de tøffeste treningsøktene – og gang på gang fikk vi høre at det aller viktigste er lydkvaliteten. Powerbeats Pro leverer kraftig, balansert lyd i en nydesignet akustisk pakke med klarere gjengivelse og større dynamisk frekvensområde. Skal du oppnå best mulig lyd med ørepropper, er passformen avgjørende. Derfor utformet vi ørepluggene med fokus på ergonomisk komfort for en førsteklasses lytteopplevelse.

Full kontroll på begge sider (eller bare én om gangen)

Høyre, venstre eller begge to – lytt akkurat slik du vil. Hver øreplugg har kontroller for volum og avspilling, så du slipper å hente frem enheten for å styre musikken. Med de optiske sensorene og bevegelsesmålerne vet ørepluggene når de er i ørene dine, og de er klare når du er klar. Og siden du kan bruke stemmefunksjoner på en rekke kompatible enheter, blir det enda enklere å holde fokus på treningen.


Kraft. Musikk. 

Trene i timevis? Løpe maraton? Kjør på. Hold musikken i gang med opptil 9 timers avspillingstid på hver øreplugg. Med ladeetuiet får du mer enn 24 timers avspillingstid totalt. Og når det er lite strøm på batteriet, får du 1,5 times avspilling etter bare 5 minutters Fast Fuel-lading.1 Bevegelsesmålerne registrerer når øreproppena ikke er i bruk, og aktiverer dvalemodus automatisk for å strekke batteritiden enda lenger. Når du er klar til å bruke dem igjen, setter du dem bare inn i ørene og begynner å trene. Bruk mindre tid på å lade enhetene – og mer på å lade dine egne batterier.

Bare spør Siri.

Nå er det enda enklere å få kontakt med den personlige assistenten din. Si «Hei, Siri» for å aktivere Siri – uten å måtte strekke deg etter iPhonen. Powerbeats Pro har den nye Apple H1-hodetelefonchipen, som sørger for en raskere og mer stabil trådløs tilkobling til enhetene dine.

Trådløs som bare virker.

Powerbeats Pro er klare når du er klar. Med Class 1 Bluetooth®-teknologi får du bedre rekkevidde og færre tilkoblingsfeil, så de trådløse øreproppene holder seg tilkoblet under hele økten. Hver øreplugg kobler seg til enheten din individuelt, slik at du får en mer stabil tilkobling og frihet til å styre musikk og anrop slik du vil. Når du snakker, søker stemmeakselerometeret og mikrofonene i øreproppene seg inn på stemmen din og filtrerer ut støy fra omgivelsene. Når du er klar, er de også klare – bare åpne etuiet og hold det i nærheten av iPhone. De kobler seg automatisk til Apple Watch, iPad eller Mac.


Beats Solo Pro

Solo Pro - Trådløse åpne hodetelefoner med støyreduksjon

Bli inspirert av de trådløse Solo Pro-hodetelefonene. Solo Pro har to lyttemoduser, slik at du kan lytte på din måte: Aktiv støyreduksjon (ANC) og Transparent. Beats' Pure ANC gir deg pusterom med et fyldig lydbilde, mens Transparent gjør det enkelt å følge med på det som skjer rundt deg. 


Solo Pro har et gjennomtenkt design ned til minste detalj, for eksempel den intuitive funksjonen som slår hodetelefonene på når du folder dem ut, og av når du folder dem sammen. Den ergonomiske utformingen gir et stilrent utseende og maksimal komfort over lang tids bruk. Og med opptil 22 timers batteritid har du alltid musikken med deg uansett hvor du skal.

Lyd som inspirerer

Bli inspirert av de trådløse Solo Pro-hodetelefonene. Solo Pro har to lyttemoduser, slik at du kan lytte på din måte: Aktiv støyreduksjon (ANC) og Transparent. Beats' Pure ANC gir deg pusterom med et fyldig lydbilde, mens Transparent gjør det enkelt å følge med på det som skjer rundt deg. Solo Pro har et gjennomtenkt design ned til minste detalj, for eksempel den intuitive funksjonen som slår hodetelefonene på når du folder dem ut, og av når du folder dem sammen. Den ergonomiske utformingen gir et stilrent utseende og maksimal komfort over lang tids bruk. Og med opptil 22 timers batteritid har du alltid musikken med deg uansett hvor du skal.

Styr musikken

Solo Pro har avansert akustikk med rik, kraftig lyd og balanserte toner. Ved å bygge videre på den prisbelønte lyden til Solo3 Wireless har vi nydesignet og oppgradert lydprofilen fra bunnen av for en enda bedre lytteopplevelse. Med to forskjellige lyttemoduser kan du velge om du vil slå verden av – eller på. Beats' Pure ANC stenger aktivt ute lyd fra omgivelsene og bruker lydkalibrering i sanntid for å bevare klarhet, dybde og følelse, slik at du får pusterom til å slippe kreativiteten fri. Hodetelefonene vet hele tiden hvilke lyder som skal stenges ute, samtidig som de automatisk tilpasser seg brukerens hodeform i sanntid og sørger for et optimalt lydbilde. 

Stil møter komfort

For å sørge for komfortabel passform over lang tids bruk var ergonomi første prioritet under designprosessen. Sidearmene i børstet metall er justerbare og ekstra slitesterke, mens kontrollene går nesten i ett med øreklokkene for enkel bruk og et stilrent utseende. Resultatet er robuste, men likevel elegante, hodetelefoner med et sofistikert preg.

Kraft som inspirerer

Dette er de første hodetelefonene våre som slår seg på når du folder dem ut, og av når du folder dem sammen – enkelt og intuitivt. Solo Pro har masse kraft til å inspirere med opptil 22 timers avspillingstid under normal bruk med enten ANC eller Transparent slått på. Når disse modusene er av, får du opptil 40 timers batteritid med spareblussmodus. Og når det er lite strøm på batteriet, får du 3 timers avspilling etter bare 10 minutters Fast Fuel-lading.

Beats Solo3 Wireless

Solo3 Wireless - Designet for lyd. Tilpasset følelser

Med opptil 40 timers batteritid er Beats Solo3 Wireless de perfekte hodetelefonene for daglig bruk. Fast Fuel gjør 5 minutters lading om til 3 timer med avspilling. Den prisvinnende Beatslyden gir deg frihet med trådløs Class 1 Bluetooth®-avspilling. De komfortable, polstrede øreklokkene er justerbare, så du kan tilpasse dem slik du vil, for bruk hele dagen.


Med Apple W1-brikken

Den effektive Apple W1-brikken sørger for sømløs konfigurasjon og bytting av Apple-enheter, opptil 40 timers batteritid og Fast Fuel-teknologi som gir 3 timers avspilling etter 5 minutter med lading.

Slik trådløst bør være

Beats Solo3 Wireless hodetelefoner er klare når du er klar. De er klare på et øyeblikk – bare slå dem på, og hold dem i nærheten av iPhone, så sammenkobles de samtidig med Apple Watch, iPad og Mac. Apple W1-brikken har Class 1 Bluetooth®-sammenkobling – det vil si bransjeledende rekkevidde og signalstyrke. Med denne førsteklasses sammenkoblingsteknologien kan du sømløst synkronisere enhetene dine slik at du enkelt kan bevege deg og holde musikken i gang.

Musikk hele dagen

Beats Solo3 Wireless har opptil 40 timers batteritid takket være den effektive Apple W1-brikken. Og Fast Fuel gjør 5-minutters lading om til 3 timer med avspilling, så du raskt kan komme i gang igjen. Bruk de integrerte kontrollene på øret sammen med de doble, retningsfølsomme mikrofonene til å svare på anrop, spille musikk, justere volumet og aktivere Siri mens du er på farten.

Personlig komfort

Beats Solo3 Wireless går i forgjengerens fotspor med elegant og strømlinjeformet design. De polstrede, komfortable øreklokkene er justerbare, slik at du kan tilpasse dem etter behovet ditt. Hodetelefonenes dynamiske linjer og roterbare øreklokker utfyller den gode passformen. Resultatet er optimal komfort og lydgjengivelse.

Beats Studio3 Wireless

Beats Studio3 Wireless - Førsteklasses lyd med finjustert akustikk og Pure ANC

Beats Studio3 Wireless hodetelefoner leverer en suveren lytteopplevelse med ren dynamisk støyreduksjon (Pure ANC), for aktiv blokkering av ekstern støy, og lydkalibrering i sanntid for å bevare klarhet, dybde og følelser. Hodetelefonene vet hele tiden hvilke lyder som skal stenges ute, samtidig som de automatisk tilpasser seg brukerens hodeform i sanntid og sørger for et optimalt lydbilde, slik at brukeren kan lytte til musikken akkurat slik musikerne hadde tenkt.

Med Apple W1-brikken

Beats og Apple forandrer måten du lytter til musikk på, takket være Apple W1-brikken i Beats Studio3 Wireless-hodetelefonene. Den effektive Apple W1-brikken sørger for sømløs konfigurasjon og bytting av Apple-enheter, opptil 22 timers batteritid for avspilling hele dagen (med alle funksjoner og Pure ANC aktivert) samt Fast Fuel-teknologi som gir 3 timers avspilling etter 10 minutter med lading. Pure ANC slås av i strømsparingsmodus, og da får du opptil 40 timers batteritid.

Hold deg oppdatert. Hold deg i flytsonen.

Svar på anrop, bytt sang, juster volumet og aktiver Siri med den praktiske multifunksjonsbetjeningen på øreklokkene. Apple W1-brikken har Class 1 Bluetooth®-sammenkobling – det vil si bransjeledende rekkevidde og signalstyrke. Beats Studio3 Wireless har den beste ytelsen og kan sømløst synkroniseres til enhetene dine, slik at du enkelt kan bevege deg, holde musikken i gang og være produktiv hele dagen.

En passform som passer deg

Beats Studio3 Wireless hodetelefoner er designet for å være komfortable gjennom hele den imponerende batteritiden på opptil 22 timer. De myke, lukkede øreputene har avansert lufting og en karakteristisk, ergonomisk rotering for en fleksibel passform som kan tilpasses alle hodeformer. Du kan trygt fordype deg i musikken med disse lette, solide og komfortable hodetelefonene.


Powerbeats - Trådløse ørepropper med kvalitetslyd

De trådløse Powerbeats-ørepropper med kvalitetslyd er laget for å holde følge med deg. De justerbare ørekrokene med sikker passform sikrer komfort og stabilitet, mens det svette- og vannbestandige designet sørger for at de er klare til å bli med på alt du gjør. Og med opptil 15 timers lyttetid1 kan du nyte den kraftige, balanserte lyden til det fulle i flere treningsøkter på rad. Tilgjengelig i tre farger: svart, hvit og rød. 


BeatsX - Snakk. Lytt. Beats.

De trådløse BeatsX-øreproppene er perfekte å bruke og ta med seg overalt. Få klar lyd hele dagen med opptil 8 timers batteritid. Med Fast Fuel blir 5 minutters lading til 2 timer med avspilling. Den unike Flex-Form-kabelen gir komfort hele dagen og kan lett oppbevares i lommen eller vesken, og ørepropper i ulike størrelser gir personlig tilpasset passform.