Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Gavekort

Våre gavekort er en populær gave som passer til alle anledninger! Angi hvilken sum du vil gi bort. Mottakeren velger fritt fra vårt brede sortiment av prisgunstig hjemmeelektronikk.

Gavekortet sendes til din leveringsadresse og kan benyttes som betaling på www.netonnet.no. Gavekortet er gyldig i 3 år. 

Betal med gavekort

Ved betaling med gavekort fyller du i gavekortets kortkode og sikkerhetskode, samt det beløpet du vil utnytte. All informasjon du trenger finnes på gavekortet. Når du klikker på "Registrer gavekort" knappen, dras det valgte beløpet av fra ordreverdien. Når dette er klart velger du betalingsmåte for eventuell overstigende sum. Du kan altså velge å betale hele eller en del av din ordre med gavekortet, samt bruke flere gavekort. Enkelt og greit!