Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Bank-/Kredittkort

Hos oss kan du trygt og enkelt betale ved hjelp av ditt VISA eller Mastercard som er utstedt av en norsk bank. Tast inn kredittkortnummeret, utløpsdato som er på kortets forside. Deretter taster du inn verifiseringskoden (CVV2) som du finner på kortets bakside. CVV2 er de tre tallene på baksiden av kortet, enten i eller til høyre for signaturfeltet.

Ved betaling med bankkort reserveres kun beløpet på din konto. Ved eventuell avbestilling kan vi enkelt fjerne reservasjonen og frigjøre pengene på din konto innen et par virkedager. I det ordren effektureres av oss trekkes pengene fra din konto.

Alle oppgavene håndteres med et meget sikkert, globalt krypteringssystem fremstilt av VISA og Mastercard som gjør at ingen utenforstående kan se dine kortoppgaver. Du kan derfor handle trygt og sikkert med ditt bankkort hos oss.

Observer at vi dessverre ikke kan motta bankkort utstedt av utenlandsk bank ved bestilling i vår Internettshop.