Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Bodygroomer med tredimensjonalt og bevegelig hode

Philips TT2039/32 | Art.nr: 170722
 • 100% vanntett
 • Ergonomisk gummihåndtak
 • 5 lengdeinnstillinger
 • 50 minutters strømfri bruk
 • Batteriindikator
 • Trimmerhode med kam
 • Bevegelig barberhode
LikLik Del via e-post E-post Skriv utSkriv ut SammenlignSammenlign PrisjaktPrisjakt InnkjøpslisteInnkjøpsliste

Lagerstatus

TT2039/32
549,-

Philips TT2039/32 - Bodygroomer med 3D barberhode

TT2039 er en skikkelig alt-i-ett-trimmer. Den er utformet for å være så behagelig som mulig mens du trimmer eller barberer.

Bodygroomeren trimmer og barberer alle kroppsdeler med den høyeste grad av komfort. Den har avrundende kanter som gir en myk og naturlig kontakt med huden. Den er 100% vanntett og kan derfor brukes i dusjen og er utrolig lett å rengjøre.AT2039 har et komfortabelt ergonomisk håndtak i gummi som gir deg et godt grep og godt kontroll.
 

To ulike hoder

AT2039 har to ulike hoder som sørger for at du får en behagelig og komfortabel opplevelse. Trimmerhode med kam og 5 integrerte lengdeinnstillinger samt et barberhode for en tett barbering. Skjærebladhodet har en avrundet kant som forhindrer hudirritasjon og gir optimal komfort for kroppen.
 

Bevegelig 3D-hode

Et tredimensjonalt, roterende hode tilpasser seg etter kroppens konturer, noe som minimerer irritasjon og gir en nær og tett barbering.
 

Trimmer

Med 5 ulike lengdeinnstillinger velger du ønsket lengde og låser kammen. Takket være de avrundede kantene får huden en glatt og jevn følelse.
 

Oppladbar

Batteriet gir mer enn 50 minutter strømfri bruk etter 8 timers opplading. Når det er ca 10 minutter igjen på batteriet veksler lampen fra grønt til orange.
 

Ergonomisk grep

De stripete gummihåndtakene på sidene sikrer et godt grep selv når maskinen er våt, noe som gir deg bedre kontroll.
 

Tekniske fakta

- Klippebredde: 32 mm
- Antall lengdeinnstillinger: 6

Teknisk spesifikasjon
Allment
Display
Nei
Våtbarbering
Ja
Trimmer
Ja
Vanntett
Ja
Sprutsikker
Ja
Rengjøringsstasjon
Nei
Lengdeinnstillinger
5stk
Strømforsyning
Batteritype
Li-ion
Ladetid
8 timer
Batteridrift
50min
Hurtiglading
Nei
Strømdrift
Nei
Ladeindikator
Ja
Dimensjoner
Bredde
Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Høyde
Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Dybde
Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Vekt
Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
<div id="BVRRSourceID"> <div id="BVRRContentValidationID_170722"> <div class="review hreview-aggregate"><span class="item"><span class="fn"> Philips TT2039/32 </span></span><span class="rating"><span class="average"> 5 </span><span class="best"> 5 </span></span><span class="count"> 1 </span> <span class="votes">1</span> </div><div id='22815665'><span class="summary"> Kjempe bra! </span><span class="description"> Et veldig bra produkt. Har ingenting å utsette på det. Tok veldig kort tid fra bestilling til den var levert! :) Veldig fornøyd med dette. </span><span class="dtreviewed"> 16. november 2012 <span title="2012-11-16" class="value-title"></span></span></div> <script type="text/javascript"> document.getElementById('BVRRContentValidationID_170722').style.display = 'none'; </script> </div> <div id="BVRRSimplePagerID" class="BVRRPager BVRRSimplePager"><div class="BVRRPagerColumn BVRRSimplePagerColumn BVRRCurrentPage"><span class="BVRRNumber BVRRFirstRowNumber">1</span>-<span class="BVRRNumber BVRRLastRowNumber">1</span> <span class="BVRRSeparatorText">av</span> <span class="BVRRNumber BVRRTotalNumber">1</span></div><div class="BVRRPagerColumn BVRRSimplePagerColumn BVRRPreviousPage"> </div> <div class="BVRRPagerColumn BVRRSimplePagerColumn BVRRNextPage"> </div> </div> </div>
Spør andre kunder om produktet:
Philips Philips TT2039/32 <h2> Philips TT2039/32 - Bodygroomer med 3D barberhode</h2> <p> TT2039 er en skikkelig alt-i-ett-trimmer. Den er utformet for å være så behagelig som mulig mens du trimmer eller barberer.<br /> <br /> Bodygroomeren trimmer og barberer alle kroppsdeler med den høyeste grad av komfort. Den har avrundende kanter som gir en myk og naturlig kontakt med huden. Den er 100% vanntett og kan derfor brukes i dusjen og er utrolig lett å rengjøre.AT2039 har et komfortabelt ergonomisk håndtak i gummi som gir deg et godt grep og godt kontroll.<br /> &nbsp;</p> <h2> To ulike hoder</h2> <p> AT2039 har to ulike hoder som sørger for at du får en behagelig og komfortabel opplevelse. Trimmerhode med kam og 5 integrerte lengdeinnstillinger samt et barberhode for en tett barbering. Skjærebladhodet har en avrundet kant som forhindrer hudirritasjon og gir optimal komfort for kroppen.<br /> &nbsp;</p> <h2> Bevegelig 3D-hode</h2> <p> Et tredimensjonalt, roterende hode tilpasser seg etter kroppens konturer, noe som minimerer irritasjon og gir en nær og tett barbering.<br /> &nbsp;</p> <h2> Trimmer</h2> <p> Med 5 ulike lengdeinnstillinger velger du ønsket lengde og låser kammen. Takket være de avrundede kantene får huden en glatt og jevn følelse.<br /> &nbsp;</p> <h2> Oppladbar</h2> <p> Batteriet gir mer enn 50 minutter strømfri bruk etter 8 timers opplading. Når det er ca 10 minutter igjen på batteriet veksler lampen fra grønt til orange.<br /> &nbsp;</p> <h2> Ergonomisk grep</h2> <p> De stripete gummihåndtakene på sidene sikrer et godt grep selv når maskinen er våt, noe som gir deg bedre kontroll.<br /> &nbsp;</p> <h2> Tekniske fakta</h2> <p> - Klippebredde: 32 mm<br /> - Antall lengdeinnstillinger: 6</p> Hygienetrimmer 5 549,0000 new False

Hårtrimmer med LED-display!

 • Hårstruktur mekanisme
 • 15 lengdeinnstillinger
 • 40 min trådløs bruk
 • Auto styrkeøkning
 • Hurtigrengjøring
 • 1 stubbkam (1,5 mm)
 • Avansert keramikk
 • Oppbevaringskoffert

Slapp av!

Ekte massasjeopplevelse for trøtte og spente muskler! Se vårt utvalg av massasjeapparater.

Vil du ha hvite tenner?

Elektrisk tannbørste for hvitere tenner!

 • 7600 oscillerande bevegelser/min
 • 2-minutters timer
 • Ekstra myk bust
 • Ergonomisk håndtak
 • Polerende børstehode
 • 1 børstehode inngår

Personlig pleie for menn

Vi har et bredt utvalg av barbermaskiner og trimmere for menn.

Rene og friske tenner!

Sjekk vårt sortiment av tannbørster og andre tannprodukter!

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2015 NetOnNet