Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.
Dette produktet er ikke lengre i salg.

Gillettes mest avanserte barberhøvel gjennom tidene

Gillette ProGlide Manual Razor | Art.nr: 172085
Gillette ProGlide Manual Razor

Fusion ProGlide OL-Edition introduserer en avansert barberhøvel med finere kanter, de tynneste i Gillettes historie. Bladene er utstyrt med Gillettes mest avanserte overflatelag med lav motstand!

Gillette ® Fusion ® ProGlide ™ Manual Razor

Gillettes mest avanserte barberhøvel gjennom tidene. Tynnere og finere blader med en lav motstandskraft glir med letthet gjennom hårene og gir deg en utrolig komfortabel og jevn barbering - hver gang.

Barberhøvelen er utviklet på nytt og omformet for å gi deg Gillettes mest komfortable barbering. Gillette Fusion ProGlide har tynnere og finere blader med et belegg som skaper lav motstand. I tillegg:

- Den nye barberbladstabilisatoren beholder en optimal barberbladplassering for komfort. det gjør at barberbladene kan justeres til ditt ansikts konturer.

- Det omformede ergonomiske håndtaket har ekstra grep. De ribbede kanalene på håndtaket fører vann bortfor å gi deg bedre kontroll når den brukes under våte forhold.

- Den forbedrede Lubrastrip™ er nå enda større enn Fusions, noe som muliggjør en jevn bevegelse.

- Den forbedrede formelen med mineralolje og smørende polymer gjør det mulig for høvelen å gli jevnt over huden.

- Den nye presisjonstrimmeren har et forbedret barberblad - som gjør at du kommer til på vanskelige områder.

- Snowplough komfortbeskyttelse fører bort rester av barberingsprodukter for å beholde barberbladkontakt for en tett og behagelig barbering.
 

Spør andre kunder om produktet:
Gillette Gillette ProGlide Manual Razor <h2> Gillette ® Fusion ® ProGlide ™ Manual Razor</h2> <p> Gillettes mest avanserte barberhøvel gjennom tidene. Tynnere og finere blader med en lav motstandskraft glir med letthet gjennom hårene og gir deg en utrolig komfortabel og jevn barbering - hver gang.<br /> <br /> Barberhøvelen er utviklet på nytt og omformet for å gi deg Gillettes mest komfortable barbering. Gillette Fusion ProGlide har tynnere og finere blader med et belegg som skaper lav motstand. I tillegg:<br /> <br /> - Den nye barberbladstabilisatoren beholder en optimal barberbladplassering for komfort. det gjør at barberbladene kan justeres til ditt ansikts konturer.<br /> <br /> - Det omformede ergonomiske håndtaket har ekstra grep. De ribbede kanalene på håndtaket fører vann bortfor å gi deg bedre kontroll når den brukes under våte forhold.<br /> <br /> - Den forbedrede Lubrastrip™ er nå enda større enn Fusions, noe som muliggjør en jevn bevegelse.<br /> <br /> - Den forbedrede formelen med mineralolje og smørende polymer gjør det mulig for høvelen å gli jevnt over huden.<br /> <br /> - Den nye presisjonstrimmeren har et forbedret barberblad - som gjør at du kommer til på vanskelige områder.<br /> <br /> - Snowplough komfortbeskyttelse fører bort rester av barberingsprodukter for å beholde barberbladkontakt for en tett og behagelig barbering.<br /> &nbsp;</p> Okategoriserade produkter 5 129,0000 new False

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2015 NetOnNet