Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.
Dette produktet er ikke lengre i salg.

Sett med varmespoler for vakre krøller

OBH Nordica B.A.Tools Curler Set/5844 | Art.nr: 170295
OBH Nordica B.A.Tools Curler Set/5844
  • 12 stk varmespoler
  • Fargeindikator
  • Oppbevaringseske
  • Tourmaline-belegg
  • 30W
  • Stylingguide
0 av 5
Vær den første til å skrive en anmeldelse
Björn Axén Tools Flexi Curler Set
Sett med 12 stk bøybare varmespoler som gir deg mulighet til å skape stor variasjon av krøller - fra definerte og spenstige krøller til glamorøse Hollywood-lokker.

Tourmaline-belegg
Spolene er behandlet med Tourmaline for å gi ekstra glans og beskyttelse til håret. Tourmaline reduserer friksjon, gir mer glans, skånsom styling samt motvirker statisk elektrisitet og bevarer fuktigheten i håret. Ved oppvarming avgir spolene negative ioner som gjør håret mykt og glansfullt. I tillegg til at spolene sliter lite på håret, trenger du mye mindre mengder av stylingprodukter for å oppnå et blankt og jevnt resultat.

Enkel å bruke
Sett i kontakten og den røde signallampen nede i høyre hjørne på oppbevaringsvesken tennes og lyser rødt som en indikasjon på at oppvarmingen er påbegynt.

Vent i 15-20 minutter til varmespolene har rukket å bli varme, eller til den gule fargeindikatoren til venstre lengst nede på oppbevaringsesken skifter til orange farge. Sett i spolene og la de sitte til de er kalde for å få en holdbar frisyre.

Philips HP8103/00 
  • Effekt på 1400W
  • 2 hastigheter
  • Kompakt design
  • Kabellengde på 1,8m

PRIS: 95,-

ANTALL:

Spør andre kunder om produktet:
OBH Nordica OBH Nordica B.A.Tools Curler Set/5844 <strong>Björn Axén Tools Flexi Curler Set</strong><br /> Sett med 12 stk bøybare varmespoler som gir deg mulighet til å skape stor variasjon av krøller - fra definerte og spenstige krøller til glamorøse Hollywood-lokker.<br /> <br /> <strong><a class="glossaryWord" id="glossaryWord279" onclick="showGlossaryContent('279', '2013');return false;" href="/Content/Glossary/Tourmaline">Tourmaline</a>-belegg</strong><br /> Spolene er behandlet med <a class="glossaryWord" id="glossaryWord279" onclick="showGlossaryContent('279', '2013');return false;" href="/Content/Glossary/Tourmaline">Tourmaline</a> for å gi ekstra glans og beskyttelse til håret. <a class="glossaryWord" id="glossaryWord279" onclick="showGlossaryContent('279', '2013');return false;" href="/Content/Glossary/Tourmaline">Tourmaline</a> reduserer friksjon, gir mer glans, skånsom styling samt motvirker statisk elektrisitet og bevarer fuktigheten i håret. Ved oppvarming avgir spolene negative ioner som gjør håret mykt og glansfullt. I tillegg til at spolene sliter lite på håret, trenger du mye mindre mengder av stylingprodukter for å oppnå et blankt og jevnt resultat.<br /> <br /> <strong>Enkel å bruke</strong><br /> Sett i kontakten og den røde signallampen nede i høyre hjørne på oppbevaringsvesken tennes og lyser rødt som en indikasjon på at oppvarmingen er påbegynt.<br /> <br /> Vent i 15-20 minutter til varmespolene har rukket å bli varme, eller til den gule fargeindikatoren til venstre lengst nede på oppbevaringsesken skifter til orange farge. Sett i spolene og la de sitte til de er kalde for å få en holdbar frisyre.<br /> <br /> Okategoriserade produkter 0 395,0000 new False

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2015 NetOnNet