Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.
Dette produktet er ikke lengre i salg.

Sett med varmespoler for vakre krøller

OBH Nordica B.A.Tools Curler Set/5844 | Art.nr: 170295
OBH Nordica B.A.Tools Curler Set/5844
  • 12 stk varmespoler
  • Fargeindikator
  • Oppbevaringseske
  • Tourmaline-belegg
  • 30W
  • Stylingguide
0 av 5
Vær den første til å skrive en anmeldelse
Björn Axén Tools Flexi Curler Set
Sett med 12 stk bøybare varmespoler som gir deg mulighet til å skape stor variasjon av krøller - fra definerte og spenstige krøller til glamorøse Hollywood-lokker.

Tourmaline-belegg
Spolene er behandlet med Tourmaline for å gi ekstra glans og beskyttelse til håret. Tourmaline reduserer friksjon, gir mer glans, skånsom styling samt motvirker statisk elektrisitet og bevarer fuktigheten i håret. Ved oppvarming avgir spolene negative ioner som gjør håret mykt og glansfullt. I tillegg til at spolene sliter lite på håret, trenger du mye mindre mengder av stylingprodukter for å oppnå et blankt og jevnt resultat.

Enkel å bruke
Sett i kontakten og den røde signallampen nede i høyre hjørne på oppbevaringsvesken tennes og lyser rødt som en indikasjon på at oppvarmingen er påbegynt.

Vent i 15-20 minutter til varmespolene har rukket å bli varme, eller til den gule fargeindikatoren til venstre lengst nede på oppbevaringsesken skifter til orange farge. Sett i spolene og la de sitte til de er kalde for å få en holdbar frisyre.

Philips HP8103/00 
  • Effekt på 1400W
  • 2 hastigheter
  • Kompakt design
  • Kabellengde på 1,8m

PRIS: 95,-

ANTALL:

Spør andre kunder om produktet:
OBH Nordica OBH Nordica B.A.Tools Curler Set/5844 <strong>Björn Axén Tools Flexi Curler Set</strong><br /> Sett med 12 stk bøybare varmespoler som gir deg mulighet til å skape stor variasjon av krøller - fra definerte og spenstige krøller til glamorøse Hollywood-lokker.<br /> <br /> <strong><a class="glossaryWord" id="glossaryWord279" onclick="showGlossaryContent('279', '2013');return false;" href="/Content/Glossary/Tourmaline">Tourmaline</a>-belegg</strong><br /> Spolene er behandlet med <a class="glossaryWord" id="glossaryWord279" onclick="showGlossaryContent('279', '2013');return false;" href="/Content/Glossary/Tourmaline">Tourmaline</a> for å gi ekstra glans og beskyttelse til håret. <a class="glossaryWord" id="glossaryWord279" onclick="showGlossaryContent('279', '2013');return false;" href="/Content/Glossary/Tourmaline">Tourmaline</a> reduserer friksjon, gir mer glans, skånsom styling samt motvirker statisk elektrisitet og bevarer fuktigheten i håret. Ved oppvarming avgir spolene negative ioner som gjør håret mykt og glansfullt. I tillegg til at spolene sliter lite på håret, trenger du mye mindre mengder av stylingprodukter for å oppnå et blankt og jevnt resultat.<br /> <br /> <strong>Enkel å bruke</strong><br /> Sett i kontakten og den røde signallampen nede i høyre hjørne på oppbevaringsvesken tennes og lyser rødt som en indikasjon på at oppvarmingen er påbegynt.<br /> <br /> Vent i 15-20 minutter til varmespolene har rukket å bli varme, eller til den gule fargeindikatoren til venstre lengst nede på oppbevaringsesken skifter til orange farge. Sett i spolene og la de sitte til de er kalde for å få en holdbar frisyre.<br /> <br /> Okategoriserade produkter 0 395,0000 new False

Slapp av!

Ekte massasjeopplevelse for trøtte og spente muskler! Se vårt utvalg av massasjeapparater.

Personlig pleie for menn

Vi har et bredt utvalg av barbermaskiner og trimmere for menn.

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2015 NetOnNet