Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.
Dette produktet er ikke lengre i salg.

FlipCover til Samsung Galaxy S3 Mini

Samsung Flip Cover S3 mini Blue | Art.nr: 182041
  • Perfekt passform
  • Syntetisk materiale
  • Beskyttelse mot riper
  • Farge: Chrome Blue

Samsung FlipCover til Samsung Galaxy S3 Mini

Coveret har en beskyttende bakside og en flip som brettes rundt telefonen for å beskytte displayet. Den er er laget i solid og slitesterke materialer og er spesialtilpasset Galaxy S3 Mini.

Ved bruk av FlipCoveret har man fremdeles tilgang til telefonens funksjoner som før, men telefonen er i tillegg beskyttet mot riper og smuss.

<div id="BVRRSourceID"> <div id="BVRRContentValidationID_182041"> <div class="review hreview-aggregate"><span class="item"><span class="fn"> Samsung Flip Cover S3 mini </span></span><span class="rating"><span class="average"> 4 </span><span class="best"> 5 </span></span><span class="count"> 2 </span> <span class="votes">2</span> </div><div id='24386601'><span class="summary"> perfekt å ha til s3 mini </span><span class="description"> har den på ny telefon jeg kjøpte her på netonnet å e fornøyd den passe helt perfekt på s3 mini å fargen e helt likens som dekslet som sitt på telefon, så vist du kjøpe s3 mini så anbefale jeg å kjøpe det her å. </span><span class="dtreviewed"> 29. januar 2013 <span title="2013-01-29" class="value-title"></span></span></div><div id='25021929'><span class="summary"> Bilder </span><span class="description"> Synest ikke den tar så gode bilder som Gallaxy nr 2 </span><span class="dtreviewed"> 25. februar 2013 <span title="2013-02-25" class="value-title"></span></span></div> <script type="text/javascript"> document.getElementById('BVRRContentValidationID_182041').style.display = 'none'; </script> </div> <div id="BVRRSimplePagerID" class="BVRRPager BVRRSimplePager"><div class="BVRRPagerColumn BVRRSimplePagerColumn BVRRCurrentPage"><span class="BVRRNumber BVRRFirstRowNumber">1</span>-<span class="BVRRNumber BVRRLastRowNumber">2</span> <span class="BVRRSeparatorText">av</span> <span class="BVRRNumber BVRRTotalNumber">2</span></div><div class="BVRRPagerColumn BVRRSimplePagerColumn BVRRPreviousPage"> </div> <div class="BVRRPagerColumn BVRRSimplePagerColumn BVRRNextPage"> </div> </div> </div>
Spør andre kunder om produktet:
Samsung Samsung Flip Cover S3 mini Blue <h2> Samsung FlipCover til Samsung Galaxy S3 Mini</h2> <p> Coveret har en beskyttende bakside og en flip som brettes rundt telefonen for å beskytte displayet. Den er er laget i solid og slitesterke materialer og er spesialtilpasset Galaxy S3 Mini.<br /> <br /> Ved bruk av FlipCoveret har man fremdeles tilgang til telefonens funksjoner som før, men telefonen er i tillegg beskyttet mot riper og smuss.</p> Galaxy S3 Mini 4 249,0000 new False

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2015 NetOnNet