Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.
Dette produktet er ikke lengre i salg.

Samsung Navibot Silencio stillegående robotstøvsuger!

Samsung SR8895/VCR8895L3A | Art.nr: 162325
  • Selvgående støvsuger
  • Automatisk støvtørking
  • HEPA H11-filter
  • Justerbar ukeplan
  • Fjernkontroll
  • Støynivå kun 60dB
  • 2x sidebørster
Slapp av på sofaen med en god bok og la Samsung SR8895/VCR8895L3A gjøre jobben!
Med bare 62 desibel støy er ikke noe problem å se på TV eller snakke i telefonen mens Navibot Silencio støvsuger hjemmet ditt. Navibot er helt selvgående takket være visjonære navigasjonssystem som skaper et kart av hjemmet og dermed regne ut den optimale rengjøringsruten. I tillegg til dette tørker robotstøvsugeren gulvene dine med en mikrofiberklut som også kommer til i alle hjørner og kroker! Det er smart og effektiv å rengjøre huset med Navibot Silencio.


Navibot Silencio velger den raskeste veien
Når batteriet begynner å bli dårlig, velger Navibot Silencio automatisk den raskeste veien tilbake til ladestasjonen. Når den automatiske oppladingen er fullført gjenopptar robotstøvsugeren rengjøring nøyaktig på det stedet den sluttet!


Selvgående robot støvsuger med visjonær Mapping ™
Systemet Visionary Mapping™ går ut på at et innebygd kameraet som kan ta 30 bilder i sekundet, skaper den seg et fullstendig kart over hjemmet ditt og lagrer den beste rengjøringsruten.


62 desibel - så stille at du ikke merker det
Med et støynivå på kun 62 desibel slipper du typisk støvsugerstøy. Takket være det lave støynivået, kan du glemme støvsugeren og snakke i telefonen, se på TV eller lese, mens den rengjør ditt hjem.


Farvel til støv og hår med patentert børstesystem og HEPA filter
I tillegg til at Navibot Silencio tar seg av støv, smuss og smuler er Navibot også utformet for å løse problemet med hår fra kjæledyr. Takket være den innovative og kraftige sentral børsten og sidebørstene vil Navibot rengjøre gulvene en meget grundig måte. Den kan samle inn og transportere mer enn en halv liter støv og filtrere ut de minste og farligste partiklene gjennom det vaskbare HEPA filteret.


Ta rengjøringen når det passer for deg
Med Samsungs innstillbare ukesplanleggeren, kan du få robotstøvsugeren Navibot Silencio å rengjøre hjemmet ditt når det passer deg. Navibot kan startes automatisk og til forhåndsinnstilte tider og datoer. Du kan velge mellom ulike innstillinger (Auto, Max, Manuell, Spot og Edge) og med Turbo-funksjon tilpasses sugekraften automatisk avhengende av hvor skittent gulvet er.


Bestem selv hvilke rom som skal rengjøres
Virtual Guard ™ tilbyr to praktiske alternativ for rengjøring av hjemmet med Navibot Silencio. Med et tastetrykk kan du aktivere et virtuelt gjerde som holder maskinen vekk fra sensitive områder, for eksempel der det er fine møbler, kjæledyret sovested eller annet område hvor du ikke ønsker at Navibot skal være. Det andre alternativet er Virtual Guide. Navibot rengjør stuen, fortsette til neste rom og deretter til det neste i den rekkefølgen du har bestemt.


Støvtørking med mikrofiberklut
Navibot Silencio er utstyrt med en mikrofiberklut som tørker gulvet og plukker opp de minste støvpartiklene. Navibot kan også tørke opp våte områder på gulvet.


Lades på et øyeblikk
Navibot Silencio lades på bare to timer, hele 33% raskere enn andre robot-støvsugere. Det betyr mindre ventetid, raskere rengjøring og et gulv som alltid er rent og støvfritt.


Takler alle hindringer på egenhånd
Ikke bekymre deg hvis gulvet ditt er ujevnt eller om det ligger kabler på gulvet - Navibot Silencio kan håndtere dette uten problemer. Hjulene gjør det enkelt å takle hindringer opptil 1,5 cm, mens den fortsetter å gjøre jobben sin.


Utrolig rask
Du vil bli fascinert av hvor rask Navibot Silencios er. Med en hastighet på 300 mm per sekund rengjør den huset ditt raskere enn noen annen robotstøvsuger.
Teknisk spesifikasjon
Allment
Støvkapasitet
Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Navigeringsmetode
Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Rengjøringshastighet
Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Kollisjonssensor
Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Trappesensor
Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Terskelklatring
Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Virtual Wall
Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Lydnivå
Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Driftstid
Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Batteritype
Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Ladetid
Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Automatisk lading
Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Dimensjoner
Bredde
Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Høyde
Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Dybde
Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Vekt
Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
<div id="BVRRSourceID"> <div id="BVRRContentValidationID_162325"> <div class="review hreview-aggregate"><span class="item"><span class="fn"> Samsung SR8895/VCR8895L3A </span></span><span class="rating"><span class="average"> 1,5 </span><span class="best"> 5 </span></span><span class="count"> 2 </span> <span class="votes">2</span> </div><div><span class="summary"> Dårligste bruk av penger noensinne </span><span class="description"> Har du møbler er ikke dette produktet for deg. Prøvd i 4 forskjellige omgivelser uten tegn til annen adferd. Alt som Samsung selv skriver og sier om produktet er helt feil. Har ingen forståelse for det som er rundt den og selv med ladestasjon 30 cm foran seg snurrer den bare å kjører en annen vei. Har fortsatt til gode å finne den i ladestasjonen etter bruk. Den følger ikke noen form for mønster som Samsung selv hevder den gjør.Eneste mønster jeg kan finne er at den alltid kjører inn i ting. Eneste positive er at den er stille men det går jo på bekostning av effektivitet da den aldri klarer å rengjøre noe som helst og det må støvsuges i ettertid med en vanlig støvsuger. Pleier til tider å være rent rett rundt ladestasjonen. Så har du noe annet enn ren parkett og fire vegger er dette et unødig kjøp for deg. </span><span class="dtreviewed"> 15. august 2012 <span title="2012-08-15" class="value-title"></span></span></div><div><span class="summary"> for skuffelse </span><span class="description"> Går stille og renser bra, men kan ikke orientere seg, treffer ofte møbler og kunne ikke finne ladestasjon. Jeg startet sammen gamle 8855 og den. Den gamle lager mye bråk men klokkere enn 8895. </span><span class="dtreviewed"> 20. juni 2012 <span title="2012-06-20" class="value-title"></span></span></div> <script type="text/javascript"> document.getElementById('BVRRContentValidationID_162325').style.display = 'none'; </script> </div> <div id="BVRRSimplePagerID" class="BVRRPager BVRRSimplePager"><div class="BVRRPagerColumn BVRRSimplePagerColumn BVRRCurrentPage"><span class="BVRRNumber BVRRFirstRowNumber">1</span>-<span class="BVRRNumber BVRRLastRowNumber">2</span> <span class="BVRRSeparatorText">av</span> <span class="BVRRNumber BVRRTotalNumber">2</span></div><div class="BVRRPagerColumn BVRRSimplePagerColumn BVRRPreviousPage"> </div> <div class="BVRRPagerColumn BVRRSimplePagerColumn BVRRNextPage"> </div> </div> </div>
Spør andre kunder om produktet:
<noscript> <link href="http://ugc.netonnet.no/answers/7070-no_no/static/bazaarvoiceQA.css" rel="stylesheet" type="text/css"/> </noscript> <div id="BVQAContentValidationID_162325"> <div id="BVQASourceID"><div id="BVQAWidgetID" class="BVQAWidget"><div id="BVQABrowsePageID" class="BVQAWidgetWrapper BVQABrowsePage"><div id="BVQAHeaderID" class="BVQAHeader"><div id="BVQAQuestionAndAnswerCountID" class="BVQAQuestionAndAnswerCount">(<span class="BVQACount BVQAZeroCount"><span class="BVQANumber">0</span> spørsmål</span> : <span class="BVQACount BVQAZeroCount"><span class="BVQANumber">0</span> svar</span>)</div><h1 id="BVQAHeaderTitleID" class="BVQATitle BVQAHeaderTitle">Produkt Spørsmål og svar</h1><h2 id="BVQAHeaderSubTitleID" class="BVQASubTitle BVQAHeaderSubTitle">Still dine spørsmål. Del svarene dine.</h2></div><div id="BVQAMainID" class="BVQAMain BVQAMainView"><div class="BVQAPageTabs"> <div class="BVQAPageTabSpacerLeft">&nbsp;</div> <div class="BVQAPageTabSpacerMiddle">&nbsp;</div> <div id="BVQAPageTabBrowseID" class="BVQAPageTab BVQASelectedPageTab">SØK A&amp;A</div> <div class="BVQAPageTabSpacerMiddle">&nbsp;</div> <div id="BVQAPageTabSearchID" class="BVQAPageTab" onclick="$BV.Internal.Requester.get('http://svar.netonnet.no/answers/7070-no_no/product/162325/searchquestions.djs?format=embeddedhtml&amp;search=__SEARCHTEXT__','BVQAFrame','__CONFIGKEY__'); return false;"><a title="SØK A&amp;A" data-bvcfg="__CONFIGKEY__" name="BV_TrackingTag_QA_Display_SearchTab" data-bvjsref="http://svar.netonnet.no/answers/7070-no_no/product/162325/searchquestions.djs?format=embeddedhtml&amp;search=__SEARCHTEXT__" class="BVQAPageTabLink" href="javascript://">SØK A&amp;A</a></div> <div class="BVQAPageTabSpacerRight">&nbsp;</div> </div><div id="BVQAViewQuestionsContentID" class="BVQAMainContent BVQAViewQuestionsContent"><div id="BVQANoQuestionsID" class="BVQANoQuestions"><div class="BVQATitle">Vær den første til å skrive et spørsmål!</div><a title="Spør et nytt spørsmål " data-bvcfg="__CONFIGKEY__" data-bvjsref="http://svar.netonnet.no/answers/7070-no_no/product/162325/askquestion.djs?format=embeddedhtml&amp;campaignid=BV_QA_BROWSE&amp;sessionparams=__BVSESSIONPARAMS__&amp;return=__RETURN__&amp;innerreturn=http%3A%2F%2Fsvar.netonnet.no%2Fanswers%2F7070-no_no%2Fproduct%2F162325%2Fquestions.djs%3Fformat%3Dembeddedhtml&amp;user=__USERID__&amp;authsourcetype=__AUTHTYPE__&amp;submissionparams=__BVSUBMISSIONPARAMETERS__&amp;submissionurl=__BVSUBMISSIONURL__" name="BV_TrackingTag_QA_Display_AskFirstQuestion" onclick="bvShowContentOnReturnQA('7070-no_no', '162325', 'BVQAWidgetID');return typeof(BVQAOnSubmit)=='function' ? BVQAOnSubmit(this.href, 'QUESTION_SUBMISSION') : true;" href="javascript://"><img src="http://ugc.netonnet.no/answers/7070-no_no/static/btn_NO_askNewQuestion.png" alt="Spør et nytt spørsmål " title="Spør et nytt spørsmål " /></a></div></div></div><div id="BVQAFooterID" class="BVQAFooter"><div id="BVQAGuidelinesID" class="BVQAGuidelines"><a name="BV_TrackingTag_QA_Display_QAndAGuidelines" href="http://svar.netonnet.no/answers/7070-no_no/content/guidelines.htm" target="_blank" onclick="window.open(this.href,null,'left=50,top=50,width=500,height=500,toolbar=1,location=0,resizable=1,scrollbars=1'); return false;" title="Retningslinjer &amp; Retningslinjer">Retningslinjer &amp; Retningslinjer</a></div></div></div></div></div><div id="BVQASummaryBoxSourceID"><div id="BVQASummaryBoxID" class="BVQASummaryBox BVQASummaryBoxView"><h1 id="BVQASummaryBoxTitleID" class="BVQATitle BVQASummaryBoxTitle">Produkt Spørsmål og svar</h1><div id="BVQASummaryBoxAskFirstQuestionID" class="BVQASummaryBoxLink">Vær den første til å <a title="Still ett spørsmål" data-bvcfg="__CONFIGKEY__" data-bvjsref="http://svar.netonnet.no/answers/7070-no_no/product/162325/askquestion.djs?format=embeddedhtml&amp;campaignid=BV_QA_BROWSE&amp;sessionparams=__BVSESSIONPARAMS__&amp;return=__RETURN__&amp;innerreturn=http%3A%2F%2Fsvar.netonnet.no%2Fanswers%2F7070-no_no%2Fproduct%2F162325%2Fquestions.djs%3Fformat%3Dembeddedhtml&amp;user=__USERID__&amp;authsourcetype=__AUTHTYPE__&amp;submissionparams=__BVSUBMISSIONPARAMETERS__&amp;submissionurl=__BVSUBMISSIONURL__" name="BV_TrackingTag_QA_Display_AskQuestion" onclick="return typeof(BVQAOnSubmit)=='function' ? BVQAOnSubmit(this.href, 'QUESTION_SUBMISSION') : true;" href="javascript://">still et spørsmål</a>.</div><div class="BVContentSubscription"><a id="BVDI_CSSubmitLink_lu4ikr1pip4becy1vbdngc0kh_ID" title="Motta meldinger om nytt innhold" data-bvcsref="http://svar.netonnet.no/answers/7070-no_no/product/162325/subscribesubject.htm?format=embeddedrpc&amp;questionsanswers=true" data-bvtrack="eventTarget:Product,eName:ProductFollow" data-bvcsappcode="qa" class="BVDILink " data-bvcssubjectid="162325" href="javascript://" data-bvcssubjecttype="product"><span class="BVDILinkSpan">Følg dette produktet</span></a></div></div></div> <script type="text/javascript"> document.getElementById('BVQAContentValidationID_162325').style.display = 'none'; </script> </div> <div id="BVQASimplePagerID" class="BVQAPager BVQASimplePager"><div class="BVQAPagerColumn BVQASimplePagerColumn BVQACurrentPage"><span class="BVQANumber BVQACurrentNumber">1</span> <span class="BVQASeparatorText">av</span> <span class="BVQANumber BVQATotalNumber">1</span></div><div class="BVQAPagerColumn BVQASimplePagerColumn BVQAPreviousPage"> </div> <div class="BVQAPagerColumn BVQASimplePagerColumn BVQANextPage"> </div> </div>
Samsung Samsung SR8895/VCR8895L3A <strong>Slapp av på sofaen med en god bok og la Samsung SR8895/VCR8895L3A gjøre jobben!</strong><br /> Med bare 62 desibel støy er ikke noe problem å se på TV eller snakke i telefonen mens Navibot Silencio støvsuger hjemmet ditt. Navibot er helt selvgående takket være visjonære navigasjonssystem som skaper et kart av hjemmet og dermed regne ut den optimale rengjøringsruten. I tillegg til dette tørker robotstøvsugeren gulvene dine med en mikrofiberklut som også kommer til i alle hjørner og kroker! Det er smart og effektiv å rengjøre huset med Navibot Silencio.<br /> <br /> <br /> <strong>Navibot Silencio velger den raskeste veien</strong><br /> Når batteriet begynner å bli dårlig, velger Navibot Silencio automatisk den raskeste veien tilbake til ladestasjonen. Når den automatiske oppladingen er fullført gjenopptar robotstøvsugeren rengjøring nøyaktig på det stedet den sluttet!<br /> <br /> <br /> <strong>Selvgående robot støvsuger med visjonær Mapping ™</strong><br /> Systemet Visionary Mapping™ går ut på at et innebygd kameraet som kan ta 30 bilder i sekundet, skaper den seg et fullstendig kart over hjemmet ditt og lagrer den beste rengjøringsruten.<br /> <br /> <br /> <strong>62 desibel - så stille at du ikke merker det</strong><br /> Med et støynivå på kun 62 desibel slipper du typisk støvsugerstøy. Takket være det lave støynivået, kan du glemme støvsugeren og snakke i telefonen, se på TV eller lese, mens den rengjør ditt hjem.<br /> <br /> <br /> <strong>Farvel til støv og hår med patentert børstesystem og HEPA filter</strong><br /> I tillegg til at Navibot Silencio tar seg av støv, smuss og smuler er Navibot også utformet for å løse problemet med hår fra kjæledyr. Takket være den innovative og kraftige sentral børsten og sidebørstene vil Navibot rengjøre gulvene en meget grundig måte. Den kan samle inn og transportere mer enn en halv liter støv og filtrere ut de minste og farligste partiklene gjennom det vaskbare HEPA filteret.<br /> <br /> <br /> <strong>Ta rengjøringen når det passer for deg</strong><br /> Med Samsungs innstillbare ukesplanleggeren, kan du få robotstøvsugeren Navibot Silencio å rengjøre hjemmet ditt når det passer deg. Navibot kan startes automatisk og til forhåndsinnstilte tider og datoer. Du kan velge mellom ulike innstillinger (Auto, Max, Manuell, Spot og Edge) og med Turbo-funksjon tilpasses sugekraften automatisk avhengende av hvor skittent gulvet er. <br /> <br /> <br /> <strong>Bestem selv hvilke rom som skal rengjøres</strong><br /> Virtual Guard ™ tilbyr to praktiske alternativ for rengjøring av hjemmet med Navibot Silencio. Med et tastetrykk kan du aktivere et virtuelt gjerde som holder maskinen vekk fra sensitive områder, for eksempel der det er fine møbler, kjæledyret sovested eller annet område hvor du ikke ønsker at Navibot skal være. Det andre alternativet er <em>Virtual Guide.</em> Navibot rengjør stuen, fortsette til neste rom og deretter til det neste i den rekkefølgen du har bestemt.<br /> <br /> <br /> <strong>Støvtørking med mikrofiberklut</strong><br /> Navibot Silencio er utstyrt med en mikrofiberklut som tørker gulvet og plukker opp de minste støvpartiklene. Navibot kan også tørke opp våte områder på gulvet.<br /> <br /> <br /> <strong>Lades på et øyeblikk</strong><br /> Navibot Silencio lades på bare to timer, hele 33% raskere enn andre robot-støvsugere. Det betyr mindre ventetid, raskere rengjøring og et gulv som alltid er rent og støvfritt.<br /> <br /> <br /> <strong>Takler alle hindringer på egenhånd</strong><br /> Ikke bekymre deg hvis gulvet ditt er ujevnt eller om det ligger kabler på gulvet - Navibot Silencio kan håndtere dette uten problemer. Hjulene gjør det enkelt å takle hindringer opptil 1,5 cm, mens den fortsetter å gjøre jobben sin.<br /> <br /> <br /> <strong>Utrolig rask</strong><br /> Du vil bli fascinert av hvor rask Navibot Silencios er. Med en hastighet på 300 mm per sekund rengjør den huset ditt raskere enn noen annen robotstøvsuger. Hjem og fritid 1,5 3390,0000 new False

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2015 NetOnNet