Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.
Dette produktet er ikke lengre i salg.

Meget stillegående støvsuger!

Electrolux ZUSG3901 | Art.nr: 149208
  • Energigjerrig
  • 1250 W
  • Skyllbart HEPA 12-filter
  • 3-i-1 munnstykke
  • 12 meter arbeidsradius
  • Støvkapasitet 2,5 liter

Electrolux ZUSG3901 UltraSilencer Green er en meget stillegående støvsuger takket være Silent Air Technology. Det medfølgende AeroPro-munnstykket gir både førsteklasses rengjøringsresultat og bidrar til å holde lydnivået nede. AeroPro-munnstykket og slangen er helt lukket, noe som gir en kraftig luftstrøm og stor sugekraft. Munnstykket er dobbelleddet, og sammen med de store myke hjulene gir det enkel manøvrering og grundig rengjøring på alle overflater. Ettersom du kan regulere sugeeffekten kan du selv tilpasse det akkurat den overflaten du støvsuger på.

Støvsugeren leveres med et smart 3-i-1-munnstykke som kan oppbevares i støvsugeren. Sett på munnstykket i den ene enden, så fungere det som en støvbørste. Vend det, og det blir et fugemunnstykke som er perfekt for støvsuging i kriker og kroker. Brett det ut, og det fungerer som et møbelmunnstykke for sofaer og lignende. Et eneste tilbehør gjør alt!

HEPA-filtrering sikrer ren luft i hjemmet
Det vaskbare HEPA 12-filteret sørger for at støvet holder seg inne i støvsugeren. Hele 99,5% av støvet filtreres bort.

Swirl Doftkulor Fruktblandning 
Kuler med duft som suges inn i støvsugerposen. Gir en behagelig og frisk duft av fruktblanding hver gang du støvsuger. Holder lenge!

PRIS: 29,-

ANTALL:

Swirl Doftkulor Magnolia 
Kuler med duft som suges inn i støvsugerposen. Gir en behagelig og frisk duft av Magnolia hver gang du støvsuger. Holder lenge!

PRIS: 29,-

ANTALL:

Haneström Adapter ovalt rör till 32mm 
Adapter fra ovalt rør til 32mm, gjør at Twinner munnstykket passer til for eksempel Electrolux støvsugermodeller. 

PRIS: 99,-

ANTALL:

Teknisk spesifikasjon
Allment
Motoreffekt
1250Watt
Sugeeffekt
300Watt
Luftgjennomstrøm(maks)
Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Lydnivå
68dB
Filtertype
HEPA 12-filter
Arbeidsradius
12meter
Ledningslengde
9,0meter
Rørtype
Teleskoprør
Støvsugerpose
Gameo 9312
Støvkapasitet
2,50liter
Regulerbar sugeeffekt
Ja
Indikering posebytte
Ja
Ergonomisk håndtak
Nei
Dimensjoner
Bredde
308,0 mm
Høyde
266,0 mm
Dybde
402,0 mm
Vekt
6,0 Kg
Spør andre kunder om produktet:
Electrolux Electrolux ZUSG3901 <p> Electrolux ZUSG3901 UltraSilencer Green er en meget stillegående støvsuger takket være Silent Air Technology. Det medfølgende AeroPro-munnstykket gir både førsteklasses rengjøringsresultat og bidrar til å holde lydnivået nede. AeroPro-munnstykket og slangen er helt lukket, noe som gir en kraftig luftstrøm og stor sugekraft. Munnstykket er dobbelleddet, og sammen med de store myke hjulene gir det enkel manøvrering og grundig rengjøring på alle overflater. Ettersom du kan regulere sugeeffekten kan du selv tilpasse det akkurat den overflaten du støvsuger på.<br /> <br /> Støvsugeren leveres med et smart 3-i-1-munnstykke som kan oppbevares i støvsugeren. Sett på munnstykket i den ene enden, så fungere det som en støvbørste. Vend det, og det blir et fugemunnstykke som er perfekt for støvsuging i kriker og kroker. Brett det ut, og det fungerer som et møbelmunnstykke for sofaer og lignende. Et eneste tilbehør gjør alt!<br /> <br /> <strong>HEPA-filtrering sikrer ren luft i hjemmet</strong><br /> Det vaskbare HEPA 12-filteret sørger for at støvet holder seg inne i støvsugeren. Hele 99,5% av støvet filtreres bort.</p> Hjem og fritid 4,6 1359,0000 new False

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2014 NetOnNet