Kraftig og kompakt foodprosessor med 2 hastigheter og pulsfunksjon

OBH Nordica First Kitchen Foodprosessor/6795 | Art.nr: 170302
 • Effekt: 700 watt
 • 2 hastigheter
 • Pulsfunksjon
 • Plastskål på 3,5 liter
 • Blender på 1,8 liter
 • Integrert oppbevaringsskuff
 • 5 ulike tilbehør
 • Ekstra stort innmatingsrør
LikLik Del via e-post E-post Skriv utSkriv ut SammenlignSammenlign PrisjaktPrisjakt InnkjøpslisteInnkjøpsliste

Lagerstatus

First Kitchen Foodprosessor/6795
699,-
OBH Nordica First Kitchen 6795 - Foodprosessor med 2 hastigheter og pulsfunksjon
Kraftig og kompakt foodprosessor med 2 hastigheter og pulsfunksjon. 5 ulike tilbehør følger med for allsidighet. I tillegg får du med en plastskål på 3,5 liter og en blender på 1,8 liter du kan brukes til å lage smoothies og drinker. Påfyllingsrøret er ekstra stort så du trenger ikke å skjære grønnsaker og frukt i mindre biter.

Enkel å rengjøre
First Kitchen 6795 er utrolig enkel å rengjøre. Alle avtagbare deler kan vaskes i oppvaskmaskin

Kraftig og kompakt
Motoren har en effekt på 700W og 2 ulike hastigheter. I tillegg er maskinen utstyrt med en pulsfunksjon.

5 ulike tilbehør
Med First Kitchen 6795 følger det med 5 ulike tilbehør som enkelt kan oppbevares i den integrerte tilbehørsskuffen. Innsatser for riving og kutting (fin/grov) samt en grønnsakskutter som er perfekt for å kutte poteter i tynne skiver hvis du ønsker å lage f.eks fløtegratinerte poteter i form.

Knivene er laget av rustfritt stål og det følger også med en kniv i plast for elting.

Egenskaper
 • Effekt: 700 watt
 • 2 hastigheter
 • Pulsfunksjon
 • Plastskål på 3,5 liter
 • Blender på 1,8 liter
 • Integrert oppbevaringsskuff
 • 5 ulike tilbehør
 • Ekstra stort påfyllingsrør
 • Farge: grå
 • Vekt: 4,5 kg
Nordiska Plast Lunchlåda 1,2 L x 5st 

 

 • Fem matbokser på 1,2 liter, med lufttett lokk.
 • Tåler maskinoppvask.
 • Mål på 180x140x60 mm.

PRIS: 99,-

ANTALL:

OBH Nordica Handheld Vacuum SLR/7952 

Når man vakuumpakker maten holder den seg fersk opp til 5 ganger lengre enn ved tradisjonelle lagringsmetoder. I tillegg beskyttes maten mot frostskader.

PRIS: 399,-

ANTALL:

Andersson Essential Kitchen Knife set 4p 

Knivsett med 4 kniver og 4 skjærebrett

 

PRIS: 99,-

ANTALL:

Andersson Essential Kitchen Bag Clip 

Åtte stk fargerike poseklyper som enkelt lar deg forsegle poser. Inneholder fire små og fire store.

PRIS: 19,-

ANTALL:

Teknisk spesifikasjon
Allment
Effekt
700Watt
Display
Nei
Antall hastigheter
2stk
Variabel hastighet
Nei
Pulsfunksjon
Ja
Volum bolle
3,5liter
Kapasitet deig
Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Væskekapasitet
2,00liter
Tørrkapasitet
Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Dimensjoner
Bredde
Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Høyde
Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Dybde
Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Vekt
4,5 Kg
<div id="BVRRSourceID"> <div id="BVRRContentValidationID_170302"> <div class="review hreview-aggregate"><span class="item"><span class="fn"> OBH Nordica First Kitchen Foodprosessor/6795 </span></span><span class="rating"><span class="average"> 5 </span><span class="best"> 5 </span></span><span class="count"> 1 </span> <span class="votes">1</span> </div><div id='27240968'><span class="summary"> Ny foodprocessor </span><span class="description"> Maskinen fungerte perfekt og jeg er veldig fornøyd, spesielt med skuffen til oppbevaring av kniv og skjæreblader noe som gjør det enklere å ha maskinen stående fremme klar til bruk. </span><span class="dtreviewed"> 27. mai 2013 <span title="2013-05-27" class="value-title"></span></span></div> <script type="text/javascript"> document.getElementById('BVRRContentValidationID_170302').style.display = 'none'; </script> </div> <div id="BVRRSimplePagerID" class="BVRRPager BVRRSimplePager"><div class="BVRRPagerColumn BVRRSimplePagerColumn BVRRCurrentPage"><span class="BVRRNumber BVRRFirstRowNumber">1</span>-<span class="BVRRNumber BVRRLastRowNumber">1</span> <span class="BVRRSeparatorText">av</span> <span class="BVRRNumber BVRRTotalNumber">1</span></div><div class="BVRRPagerColumn BVRRSimplePagerColumn BVRRPreviousPage"> </div> <div class="BVRRPagerColumn BVRRSimplePagerColumn BVRRNextPage"> </div> </div> </div>
Spør andre kunder om produktet:
OBH Nordica OBH Nordica First Kitchen Foodprosessor/6795 <strong>OBH Nordica First Kitchen 6795 - Foodprosessor med 2 hastigheter og pulsfunksjon</strong><br /> Kraftig og kompakt foodprosessor med 2 hastigheter og pulsfunksjon. 5 ulike tilbehør følger med for allsidighet. I tillegg får du med en plastskål på 3,5 liter og en blender på 1,8 liter du kan brukes til å lage smoothies og drinker. Påfyllingsrøret er ekstra stort så du trenger ikke å skjære grønnsaker og frukt i mindre biter.<br /> <br /> <strong>Enkel å rengjøre</strong><br /> First Kitchen 6795 er utrolig enkel å rengjøre. Alle avtagbare deler kan vaskes i oppvaskmaskin<br /> <br /> <strong>Kraftig og kompakt</strong><br /> Motoren har en effekt på 700W og 2 ulike hastigheter. I tillegg er maskinen utstyrt med en pulsfunksjon.<br /> <br /> <strong>5 ulike tilbehør</strong><br /> Med First Kitchen 6795 følger det med 5 ulike tilbehør som enkelt kan oppbevares i den integrerte tilbehørsskuffen. Innsatser for riving og kutting (fin/grov) samt en grønnsakskutter som er perfekt for å kutte poteter i tynne skiver hvis du ønsker å lage f.eks fløtegratinerte poteter i form. <br /> <br /> Knivene er laget av rustfritt stål og det følger også med en kniv i plast for elting. <br /> <br /> <strong>Egenskaper</strong><br /> <ul class="bulletList"> <li>Effekt: 700 watt</li> <li>2 hastigheter</li> <li>Pulsfunksjon</li> <li>Plastskål på 3,5 liter</li> <li>Blender på 1,8 liter</li> <li>Integrert oppbevaringsskuff</li> <li>5 ulike tilbehør</li> <li>Ekstra stort påfyllingsrør</li> <li>Farge: grå</li> <li>Vekt: 4,5 kg</li> </ul> Foodprocessor 5 699,0000 new False

Boblende godt!

Lag din egen brus med en kullsyremaskin.

Sterk espresso og herlig cappuccino!

Helautomatiske, halvautomatiske og kapselmaskiner.

Vannkokere

Se vårt sortiment av vannkokere

Brødristere

Se vårt utvalg av brødristere

Andersson knivsett

Knivsett med 4 keramiske kniver og 4 skjærefjøler

 

99,-

Kresen på kaffen?

Vi har et godt utvalg av førsteklasses espressomaskiner. Med en helautomatisk kaffemaskin er du bare et knappetrykk unna en perfekt kopp kaffe eller espresso.

Får du i deg "5 om dagen"?

Med en juicepresse er det enkelt å få i seg 5 om dagen og når du lager juicen selv unngår du dessuten tilsatt sukker, tilsetningsstoffer og konserveringsmidler.

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2014 NetOnNet