Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Kraftig og kompakt foodprosessor med 2 hastigheter og pulsfunksjon

OBH Nordica First Kitchen Foodprosessor/6795 | Art.nr: 170302
 • Effekt: 700 watt
 • 2 hastigheter
 • Pulsfunksjon
 • Plastskål på 3,5 liter
 • Blender på 1,8 liter
 • Integrert oppbevaringsskuff
 • 5 ulike tilbehør
 • Ekstra stort innmatingsrør
LikLik MailE-post Skriv utSkriv ut SammenlignSammenlign PrisjaktPrisjakt InnkjøpslisteInnkjøpsliste

Lagerstatus

First Kitchen Foodprosessor/6795
849,-
OBH Nordica First Kitchen 6795 - Foodprosessor med 2 hastigheter og pulsfunksjon
Kraftig og kompakt foodprosessor med 2 hastigheter og pulsfunksjon. 5 ulike tilbehør følger med for allsidighet. I tillegg får du med en plastskål på 3,5 liter og en blender på 1,8 liter du kan brukes til å lage smoothies og drinker. Påfyllingsrøret er ekstra stort så du trenger ikke å skjære grønnsaker og frukt i mindre biter.

Enkel å rengjøre
First Kitchen 6795 er utrolig enkel å rengjøre. Alle avtagbare deler kan vaskes i oppvaskmaskin

Kraftig og kompakt
Motoren har en effekt på 700W og 2 ulike hastigheter. I tillegg er maskinen utstyrt med en pulsfunksjon.

5 ulike tilbehør
Med First Kitchen 6795 følger det med 5 ulike tilbehør som enkelt kan oppbevares i den integrerte tilbehørsskuffen. Innsatser for riving og kutting (fin/grov) samt en grønnsakskutter som er perfekt for å kutte poteter i tynne skiver hvis du ønsker å lage f.eks fløtegratinerte poteter i form.

Knivene er laget av rustfritt stål og det følger også med en kniv i plast for elting.

Egenskaper
 • Effekt: 700 watt
 • 2 hastigheter
 • Pulsfunksjon
 • Plastskål på 3,5 liter
 • Blender på 1,8 liter
 • Integrert oppbevaringsskuff
 • 5 ulike tilbehør
 • Ekstra stort påfyllingsrør
 • Farge: grå
 • Vekt: 4,5 kg
Andersson Essential Kitchen Knife set 4p 
 • Knivsett med 4 kniver og 4 skjærebrett

PRIS: 99,-

ANTALL:

Andersson Essential Kitchen Bag Clip 
 • Åtte stk fargerike poseklyper som enkelt lar deg forsegle poser. Inneholder fire små og fire store.

PRIS: 15,-

ANTALL:

Teknisk spesifikasjon
Allment
Effekt
700Watt
Display
Nei
Antall hastigheter
2stk
Variabel hastighet
Nei
Pulsfunksjon
Ja
Volum bolle
3,5liter
Kapasitet deig
Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Væskekapasitet
2,00liter
Tørrkapasitet
Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Dimensjoner
Bredde
Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Høyde
Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Dybde
Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Vekt
4,5 Kg
<div id="BVRRSourceID"> <div id="BVRRContentValidationID_170302"> <div class="review hreview-aggregate"><span class="item"><span class="fn"> OBH Nordica First Kitchen Foodprosessor/6795 </span></span><span class="rating"><span class="average"> 5 </span><span class="best"> 5 </span></span><span class="count"> 1 </span> <span class="votes">1</span> </div><div id='27240968'><span class="summary"> Ny foodprocessor </span><span class="description"> Maskinen fungerte perfekt og jeg er veldig fornøyd, spesielt med skuffen til oppbevaring av kniv og skjæreblader noe som gjør det enklere å ha maskinen stående fremme klar til bruk. </span><span class="dtreviewed"> 27. mai 2013 <span title="2013-05-27" class="value-title"></span></span></div> <script type="text/javascript"> document.getElementById('BVRRContentValidationID_170302').style.display = 'none'; </script> </div> <div id="BVRRSimplePagerID" class="BVRRPager BVRRSimplePager"><div class="BVRRPagerColumn BVRRSimplePagerColumn BVRRCurrentPage"><span class="BVRRNumber BVRRFirstRowNumber">1</span>-<span class="BVRRNumber BVRRLastRowNumber">1</span> <span class="BVRRSeparatorText">av</span> <span class="BVRRNumber BVRRTotalNumber">1</span></div><div class="BVRRPagerColumn BVRRSimplePagerColumn BVRRPreviousPage"> </div> <div class="BVRRPagerColumn BVRRSimplePagerColumn BVRRNextPage"> </div> </div> </div>
Spør andre kunder om produktet:
OBH Nordica OBH Nordica First Kitchen Foodprosessor/6795 <strong>OBH Nordica First Kitchen 6795 - Foodprosessor med 2 hastigheter og pulsfunksjon</strong><br>Kraftig og kompakt foodprosessor med 2 hastigheter og pulsfunksjon. 5 ulike tilbehør følger med for allsidighet. I tillegg får du med en plastskål på 3,5 liter og en blender på 1,8 liter du kan brukes til å lage smoothies og drinker. Påfyllingsrøret er ekstra stort så du trenger ikke å skjære grønnsaker og frukt i mindre biter.<br><br><strong>Enkel å rengjøre</strong><br>First Kitchen 6795 er utrolig enkel å rengjøre. Alle avtagbare deler kan vaskes i oppvaskmaskin<br><br><strong>Kraftig og kompakt</strong><br>Motoren har en effekt på 700W og 2 ulike hastigheter. I tillegg er maskinen utstyrt med en pulsfunksjon.<br><br><strong>5 ulike tilbehør</strong><br>Med First Kitchen 6795 følger det med 5 ulike tilbehør som enkelt kan oppbevares i den integrerte tilbehørsskuffen. Innsatser for riving og kutting (fin/grov) samt en grønnsakskutter som er perfekt for å kutte poteter i tynne skiver hvis du ønsker å lage f.eks fløtegratinerte poteter i form. <br><br>Knivene er laget av rustfritt stål og det følger også med en kniv i plast for elting. <br><br><strong>Egenskaper</strong><br><ul><li>Effekt: 700 watt</li><li>2 hastigheter</li><li>Pulsfunksjon</li><li>Plastskål på 3,5 liter</li><li>Blender på 1,8 liter</li><li>Integrert oppbevaringsskuff</li><li>5 ulike tilbehør</li><li>Ekstra stort påfyllingsrør</li><li>Farge: grå</li><li>Vekt: 4,5 kg</li></ul> Kjøkkenassistent 5 849,0000 new False

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2015 NetOnNet