Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.
Dette produktet er ikke lengre i salg.

Eksklusiv tøff kjøkkenmaskin

Cuisinart FP14DCE | Art.nr: 143300
 • 3-i-1 blandeskål
 • Induksjonsmotor på 1000 W
 • Rustfritt stål
 • Pulsknapp
 • Planetarisk blanderørelse
 • Knivblader i rustfritt stål
 • Justerbar skjæreskive

Eksklusiv kjøkkenmaskin med 3 skåler

Kjøkkenmaskinen Cuisinart FP14DCE har en kraftig induksjonsmotor på 1000 Watt med 20 års motorgaranti. En induksjonsmotor kan du kjøre hvor lenge du vil og den mister aldri noen kraft. Den er laget i rustfritt stål som gjør maskinen holdbar og stabil. Med tre skåler (1,1 liter, 2,6 liter, og 3,3 liter) i ett er denne kjøkkenmaskinen veldig praktisk ettersom den ikke tar så stor plass. Med både planetarisk blanderørelse og pulsknapp for korte, raske blandinger er dette en kjøkkenmaskin for alt du kan tenke deg.

Tilbehørene som følger med lar deg hakke, rive, skive, vispe og kna. Grønnsaker og frukt trenger du ikke å hakke i forveien ettersom innmatingsrøret er ekstra stort. Alle tilbehørsdelene er i rustfritt stål og kan maskinvaskes. En oppbevaringsboks følger med der du kan ha alle tilbehør.

De tre bollene har størrelsene: 3,3L, 2,6L og 1,1L

 

Andersson Essential Kitchen Knife set 4p 

Knivsett med 4 kniver og 4 skjærebrett

PRIS: 99,-

ANTALL:

Teknisk spesifikasjon
Allment
Effekt
1400Watt
Display
Nei
Antall hastigheter
1stk
Variabel hastighet
Nei
Kapasitet deig
Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Tørrkapasitet
Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Væskekapasitet
Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Planetarisk blandebevegelse
Ja
Volum bolle
Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Antall strømuttak
Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Dimensjoner
Bredde
Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Høyde
Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Dybde
Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Vekt
Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Spør andre kunder om produktet:
Cuisinart Cuisinart FP14DCE <h2> <strong>Eksklusiv kjøkkenmaskin med 3 skåler</strong></h2> <p> Kjøkkenmaskinen Cuisinart FP14DCE har en kraftig induksjonsmotor på 1000 Watt med 20 års motorgaranti. En induksjonsmotor kan du kjøre hvor lenge du vil og den mister aldri noen kraft. Den er laget i rustfritt stål som gjør maskinen holdbar og stabil. Med tre skåler (1,1 liter, 2,6 liter, og 3,3 liter) i ett er denne kjøkkenmaskinen veldig praktisk ettersom den ikke tar så stor plass. Med både planetarisk blanderørelse og pulsknapp for korte, raske blandinger er dette en kjøkkenmaskin for alt du kan tenke deg.<br /> <br /> Tilbehørene som følger med lar deg hakke, rive, skive, vispe og kna. Grønnsaker og frukt trenger du ikke å hakke i forveien ettersom innmatingsrøret er ekstra stort. Alle tilbehørsdelene er i rustfritt stål og kan maskinvaskes. En oppbevaringsboks følger med der du kan ha alle tilbehør.</p> <p> De tre bollene har størrelsene: 3,3L, 2,6L og 1,1L</p> <p> <iframe allowfullscreen="" frameborder="0" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/sQGy8mLdRnA" width="500"></iframe></p> <p> &nbsp;</p> Foodprocessor 4 3399,0000 new False

Allsidig kjøkkenmaskin med mye tilbehør

 • Effekt: 1000 W
 • 10 hastigheter
 • To boller
 • Kapasitet: 5,5 liter
 • Ballongvisp, deigkrok, mikser og beskyttelseslokk
2 890,-

Boblende godt!

Lag din egen brus med en kullsyremaskin.

Andersson knivsett

Knivsett med 4 keramiske kniver og 4 skjærefjøler

 

99,-

Kresen på kaffen?

Vi har et godt utvalg av førsteklasses espressomaskiner. Med en helautomatisk kaffemaskin er du bare et knappetrykk unna en perfekt kopp kaffe eller espresso.

Får du i deg "5 om dagen"?

Med en juicepresse er det enkelt å få i seg 5 om dagen og når du lager juicen selv unngår du dessuten tilsatt sukker, tilsetningsstoffer og konserveringsmidler.

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2015 NetOnNet