Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.
Dette produktet er ikke lengre i salg.

Foodprosessor på 600W med 2 boller

Braun K700 | Art.nr: 158463
  • 600 Watt effekt
  • 2 stykk plastboller (2L og 0,75 l)
  • 15 hastigheter
  • Pulsfunksjon
  • Lett å rengjøre
0 av 5
Vær den første til å skrive en anmeldelse
Denne food processor fra Braun er kompakt og tilbyr samtidig en stor kapasitet med to boller og en effekt på 600 watt.

Unik 2-bolle-system
Bruk den lille bollen med sin raske og sterke kuttere for å kutte mindre mengder. Hell innholdet deretter i den store bollen for videre bearbeiding med opp til 2000 omdreininger per minutt.

Den lille beholderens kuttere kan veksle mellom 1 200 og 10 000 omdreininger per minutt. Hvor den nederste hastigheten er for kutting av løk, etc. mens den høyre hastigheter er utmerket for klumpfri blanding eller puré.

Universal stor plastskål
Den store multi-funksjonelle bollen er utmerket for større matberedningsarbeten som den holder opp to liter væske eller pasta opptil 1,5 kg. Den store bollen klarer 300-2000 rpm.
Teknisk spesifikasjon
Allment
Effekt
600Watt
Display
Nei
Antall hastigheter
15stk
Variabel hastighet
Nei
Pulsfunksjon
Ja
Volum bolle
2,0liter
Kapasitet deig
Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Væskekapasitet
2,00liter
Tørrkapasitet
Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Dimensjoner
Bredde
Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Høyde
Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Dybde
Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Vekt
Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Spør andre kunder om produktet:
Braun Braun K700 Denne food processor fra Braun er kompakt og tilbyr samtidig en stor kapasitet med to boller og en effekt på 600 watt. <br /> <br /> <strong>Unik 2-bolle-system</strong><br /> Bruk den lille bollen med sin raske og sterke kuttere for å kutte mindre mengder. Hell innholdet deretter i den store bollen for videre bearbeiding med opp til 2000 omdreininger per minutt. <br /> <br /> Den lille beholderens kuttere kan veksle mellom 1 200 og 10 000 omdreininger per minutt. Hvor den nederste hastigheten er for kutting av løk, etc. mens den høyre hastigheter er utmerket for klumpfri blanding eller puré. <br /> <br /> <strong>Universal stor plastskål</strong><br /> Den store multi-funksjonelle bollen er utmerket for større matberedningsarbeten som den holder opp to liter væske eller pasta opptil 1,5 kg. Den store bollen klarer 300-2000 rpm. Hjem og fritid 0 919,0000 new False

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2015 NetOnNet