Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.
Dette produktet er ikke lengre i salg.

Non Stick oljespray til grillristen

Weber BBQ oil | Art.nr: 172023
  • Weber® BBQ-oljespray. Spray på grillristen før du legger på maten, så er du sikker på at kjøttet, grønnsakene eller potetene ikke setter seg fast. Non-stick oljen kan ikke antennes. Flasken rommer 200 ml.
0 av 5
Vær den første til å skrive en anmeldelse
Gjør grillingen praktisk og enkel!
Bruk Weber® BBQ-oljespray på grillristen før du legger på maten, så er du sikker på at kjøttet, grønnsakene eller potetene ikke setter seg fast. I tillegg får det du steker flott grillmønster og grillen blir lettere å rengjøre etterpå.

Oljen er et naturprodukt som inneholder vann, solsikkeolje og soyaolje og kan derfor ikke antennes. Det innebærer at du kan spraye oljen direkte på en glovarm grillrist uten å bekymre deg for flammer.

Produktinformasjon
Naturprodukt som består av vann, solsikkeolje og soyaolje
Sprutes på grillristen flr grilling
Skaper et non-stick-belegg
Kan ikke antennes
Manuell pumpe
Rommer 200 ml
Spør andre kunder om produktet:
Weber Weber BBQ oil <strong>Gjør grillingen praktisk og enkel! </strong><br>Bruk Weber® BBQ-oljespray på grillristen før du legger på maten, så er du sikker på at kjøttet, grønnsakene eller potetene ikke setter seg fast. I tillegg får det du steker flott grillmønster og grillen blir lettere å rengjøre etterpå.<br><br>Oljen er et naturprodukt som inneholder vann, solsikkeolje og soyaolje og kan derfor ikke antennes. Det innebærer at du kan spraye oljen direkte på en glovarm grillrist uten å bekymre deg for flammer.<br><br><strong>Produktinformasjon</strong><br>Naturprodukt som består av vann, solsikkeolje og soyaolje<br>Sprutes på grillristen flr grilling<br>Skaper et non-stick-belegg<br>Kan ikke antennes<br>Manuell pumpe<br>Rommer 200 ml Tilbehør 0 69,0000 new False

Landmann grillbørste

Praktisk børste fra Landmann med langt håndtak, ca 39 cm. For rengjøring av grillristen. Husk at maten blir bedre når grillen er ren!

Praktisk 3-i-1 grillbørste

Praktisk 3-i-1 grillbørste for rengjøring av grillen. Gir et bedre grillresultat og øker livslengden på grillgitteret. En ren grill gir bedre mat.

Stålbørste på 53cm for en ren grill

Praktisk grillbørste på 53cm fra Weber som gjør det enkelt å komme til på brennere og i alle hjørner på grillen. Start alltid med en ren grill. Stålbørste med skaft i melamin.

Grilloppskrifter

Få inspirasjon til grillfesten!

Sterk espresso og herlig cappuccino!

Helautomatiske, halvautomatiske og kapselmaskiner.

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2015 NetOnNet