Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.
Dette produktet er ikke lengre i salg.

Non Stick oljespray til grillristen

Weber BBQ oil | Art.nr: 172023
Weber® BBQ-oljespray. Spray på grillristen før du legger på maten, så er du sikker på at kjøttet, grønnsakene eller potetene ikke setter seg fast. Non-stick oljen kan ikke antennes. Flasken rommer 200 ml.
0 av 5
Vær den første til å skrive en anmeldelse
Gjør grillingen praktisk og enkel!
Bruk Weber® BBQ-oljespray på grillristen før du legger på maten, så er du sikker på at kjøttet, grønnsakene eller potetene ikke setter seg fast. I tillegg får det du steker flott grillmønster og grillen blir lettere å rengjøre etterpå.

Oljen er et naturprodukt som inneholder vann, solsikkeolje og soyaolje og kan derfor ikke antennes. Det innebærer at du kan spraye oljen direkte på en glovarm grillrist uten å bekymre deg for flammer.

Produktinformasjon
Naturprodukt som består av vann, solsikkeolje og soyaolje
Sprutes på grillristen flr grilling
Skaper et non-stick-belegg
Kan ikke antennes
Manuell pumpe
Rommer 200 ml
Spør andre kunder om produktet:
Weber Weber BBQ oil <strong>Gjør grillingen praktisk og enkel! </strong><br /> Bruk Weber® BBQ-oljespray på grillristen før du legger på maten, så er du sikker på at kjøttet, grønnsakene eller potetene ikke setter seg fast. I tillegg får det du steker flott grillmønster og grillen blir lettere å rengjøre etterpå.<br /> <br /> Oljen er et naturprodukt som inneholder vann, solsikkeolje og soyaolje og kan derfor ikke antennes. Det innebærer at du kan spraye oljen direkte på en glovarm grillrist uten å bekymre deg for flammer. <br /> <br /> <strong>Produktinformasjon</strong><br /> Naturprodukt som består av vann, solsikkeolje og soyaolje<br /> Sprutes på grillristen flr grilling<br /> Skaper et non-stick-belegg<br /> Kan ikke antennes<br /> Manuell pumpe<br /> Rommer 200 ml<br /> Tilbehør 0 69,0000 new False

Grilloppskrifter

Få inspirasjon til grillfesten!

Sterk espresso og herlig cappuccino!

Helautomatiske, halvautomatiske og kapselmaskiner.

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2015 NetOnNet