Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.
Dette produktet er ikke lengre i salg.

Sony DSC-W690

Sony DSC-W690 Black | Art.nr: 169171
  •  
  • 16,1 megapiksler
  • 10x optisk zoom
  • Optisk bildestabilisator
  • HD-video
  • Intelligent Auto
  • Panoramabilder

OBS! Kun engelsk menyspråk og svensk bruksanvisning!

Sony W690 er et brukervennlig kompaktkamera i slank design med kraftig zoom. Med W690 kommer du enda nærmere motivene takket være 10x optisk zoom. Du får bilder uten forstyrrelser ved hjelp av den optiske bildestabilisatoren og Intelligent Auto tilpasser kameraet etter dine forutsetninger.

16,1 megapiksler
Bildesensoren på 16,1 megapiksler tillater deg å skrive ut, beskjære og redigere bildene dine uten kvalitetstap. CCD-sensor med en så høy oppløsning sørger for at du ikke mister noen detaljer. Optikken med en lysstyrke på f/3,3-5,9 gir deg mye detaljer i svakt lys og gir deg muligheten til å ta bedre bilder under dårlige lysforhold.

Intelligent Auto
Med DSC-W630 er det lett å ta flotte bilder. Er du usikker på hvordan man stiller inn kameraet når man skal fotografere et bestemt motiv? Ikke noe problem, Intelligent Auto tilpasser kameraets instillinger etter dine forutsetninger og gir deg den beste bildekvaliteten i en rekke ulike fotosituasjoner.

10x optisk zoom
Med 25 mm vidvinkel opp til 10xoptisk zoom kan du være sikker på at du får med deg hele motivet uansett om det er snakk om landskapsmotiv og naturbilder eller miljøbilder som bursdagsselskap og familiebilder med mange personer.

Optisk bildestabilisator
Optisk SteadyShot gir skarpere bilder ved å redusere effekten av kameraskjelving og ustødighet.Til og med de aller minste bevegelser registreres og objektivet kompenserer bevegelsene. Optisk SteadyShot er betydelig mer effektiv enn de digitale metodene som benyttes i andre kameraer. den optiske bildestabilisatoren virker selv når du bruker zoom.

Panorama
Med panoramaeffekten kan du virkelig få med helheten i bildene dine. Med W630 er det enkelt å ta bilder med ekstrem vidvinkel takket være den smarte panoramafunksjonen. For å ta panoramabilder sveiper man kameraet fra side til side eller opp og ned.

3" LCD-display
Den store skjermen har en tydelig bildegjengivning med enestående kontrast og farger. Den brede betraktningsvinkelen gjør det enkelt å titte på bilder og filmer sammen med venner.
 

Teknisk spesifikasjon
Bildesensor
Størrelse
1/2,3"
Type sensor
CMOS
Oppløsning bildesensor
16,1megapiksler
Oppløsning for stillbilder
5248 х 3936
Optikk
Type objektiv
SONY G
Brennvidde
25 - 250 mm
Brennvidde i 35 mm format
Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Lysstyrke
f/ 3,3 - 6,3
Optisk zoom
10,0x
Digital zoom
40,0x
Zoom i videomodus
Ja
Optisk bildestabilisator
Ja
Digital bildestabilisator
Ja
Nærgrense
5,0cm
Foto egenskaper
Optisk søker
Nei
Skjermstørrelse
3,0"
Skjermteknologi
LCD
Touch-skjerm
Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Oppløsning på skjerm
230 400 punkter
Lysmåling
Multimåling, punktmåling, sentrumsvektet
Hvitbalanse
auto, dagslys, lysrør, månelys
Lysfølsomhet
ISO 80-3200
Lukkertider
2-1/1600 sekunder
Eksponering
enkel, Intelligent auto, programautomatikk
Eksponeringskompensasjon
±2 EV i steg om 1/3 EV
Selvutløser
Ja
Tid selvutløser
2 og 10 sekunder
Sekvenstakning
Ja
Hastighet sekvensopptak
1 bilde/ sekund
Ansiktgjenkjenning
Ja
HDR-funksjon
Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Videoinnspilling
Full HD videoopptak
Nei
Full HD bildehastighet
Ingen Full HD-video
HD videoopptak
Ja
HD bildehastighet
30 bilder/ sekund
Autofokus i innspillingsmodus
Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Lydoppptak
Mono
Format
Bildeformat
JPEG
Bildefiler som støttes
JPEG
Videofiler som støttes
MP4
Blits
Innebygget blits
Ja
Blitssko
Nei
Blitsinnstillinger
, , Auto, røde øyne reduksjon
Rekkevidde
Opp til 7,3 meter
Lagring
Internminne
27MB
Kompatible minnekort
Memory stick, SD, SDHC, SDXC
Kapasitet
64GB
Tilkoblinger
HDMI-utganger
0 Stk
HDMI-type
Ingen HDMI
RCA-utgang
Nei
S-videoutgang
Nei
DV-utgang
Nei
USB-utgang
Ja
Mikrofonutgang
Nei
Hodetelefonuttak
Nei
Direkteutskrift, Pictbridge
Nei
Trådløs nettverkstilkobling (WiFi)
Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
GPS (geotagging)
Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Dimensjoner
Bredde
94,3 mm
Dybde
21,7 mm
Høyde
56,1 mm
Vekt
142 g
Øvrig
Øvrige funksjoner
Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Batteritype
Li-ion
Oppladbart batteri
Ja
Menyspråk
Dansk, Engelsk, Finsk, Fransk, Norsk, Polsk, Portugisisk, Russisk, svensk, m.fl
Spør andre kunder om produktet:
Sony Sony DSC-W690 Black <p> <strong>OBS! Kun engelsk menyspråk og svensk bruksanvisning!</strong><br /> <br /> <strong>Sony W690</strong> er et brukervennlig kompaktkamera i slank design med kraftig zoom. Med W690 kommer du enda nærmere motivene takket være 10x optisk zoom. Du får bilder uten forstyrrelser ved hjelp av den optiske bildestabilisatoren og Intelligent Auto tilpasser kameraet etter dine forutsetninger.<br /> <br /> <strong>16,1 megapiksler</strong><br /> Bildesensoren på 16,1 megapiksler tillater deg å skrive ut, beskjære og redigere bildene dine uten kvalitetstap. CCD-sensor med en så høy oppløsning sørger for at du ikke mister noen detaljer. Optikken med en lysstyrke på f/3,3-5,9 gir deg mye detaljer i svakt lys og gir deg muligheten til å ta bedre bilder under dårlige lysforhold.<br /> <br /> <strong>Intelligent Auto</strong><br /> Med DSC-W630 er det lett å ta flotte bilder. Er du usikker på hvordan man stiller inn kameraet når man skal fotografere et bestemt motiv? Ikke noe problem, Intelligent Auto tilpasser kameraets instillinger etter dine forutsetninger og gir deg den beste bildekvaliteten i en rekke ulike fotosituasjoner.<br /> <br /> <strong>10x optisk zoom</strong><br /> Med 25 mm vidvinkel opp til 10xoptisk zoom kan du være sikker på at du får med deg hele motivet uansett om det er snakk om landskapsmotiv og naturbilder eller miljøbilder som bursdagsselskap og familiebilder med mange personer.<br /> <br /> <strong>Optisk bildestabilisator</strong><br /> Optisk SteadyShot gir skarpere bilder ved å redusere effekten av kameraskjelving og ustødighet.Til og med de aller minste bevegelser registreres og objektivet kompenserer bevegelsene. Optisk SteadyShot er betydelig mer effektiv enn de digitale metodene som benyttes i andre kameraer. den optiske bildestabilisatoren virker selv når du bruker zoom.<br /> <br /> <strong>Panorama</strong><br /> Med panoramaeffekten kan du virkelig få med helheten i bildene dine. Med W630 er det enkelt å ta bilder med ekstrem vidvinkel takket være den smarte panoramafunksjonen. For å ta panoramabilder sveiper man kameraet fra side til side eller opp og ned.<br /> <br /> <strong>3" LCD-display</strong><br /> Den store skjermen har en tydelig bildegjengivning med enestående kontrast og farger. Den brede betraktningsvinkelen gjør det enkelt å titte på bilder og filmer sammen med venner.<br /> &nbsp;</p> Okategoriserade produkter 2 899,0000 new False

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2015 NetOnNet