Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.
Dette produktet er ikke lengre i salg.

Canon IXUS 125HS

Canon IXUS 125HS Silver | Art.nr: 170575
  • 16,1 megapiksler
  • 3" LCD skjerm
  • 5x optisk zoom
  • Optisk bildestabilisator
  • Full HD-opptak
  • HS-system
  • Ansiktsgjenkjenning
0 av 5
Vær den første til å skrive en anmeldelse

Canon Ixus 125 er et kompakt kamera med smarte funksjoner og fin bildekvalitet som er designet i et stilig og tynt metallhus. Kameraet har en 16,1 megapikslers CMOS-sensor kombinert med en kraftig DIGIC 5 prosessor. Denne kombinasjonen kalles for HS-systemet og gir god bildekvalitet selv i lite lys.

Intelligent bildestabilisering
Med Intelligent IS justerer kameraet riktig modus (7 moduser), slik at forstyrrelser reduseres så effektiv som mulig. Med intelligent IS øker sjansene for å få gode bilder, selv når du zoomer mye og filmer i dårlig lys.

Ansiktsgjenkjenning
Face ID er en helt ny type ansiktsgjenkjenning. Du kan registrere opptil 12 ansikter for familie og venner der fokus prioriteres på de i hvert bilde. Bildet kan merkes med navn til personene, slik at det er enklere å finne dem under avspilling.

HS-systemet
Den lyssensitive CMOS-sensoren og den kraftige DIGIC 5 prosessoren utgjør HS-systemet.

3" LCD skjerm
Den store skjermen med herdet glass overflate er slitesterkt og har høy synlighet i en rekke lysforhold med utmerket kontrast og farger. Den brede visningsvinkelen gjør det enkelt å se bilder og videoer sammen med vennene dine.

Full HD-opptak
Filmer i høy kvalitet kan bli tatt opp i format Full HD 1080p med 24 bilder per sekund.

Kamerhus metall
Kameraet føles solid og elegant, takket være solid metallhus, men er likevel lett å ta med seg overalt takket være det slanke designen

Smart Auto
Med Smart Auto er en funksjon som gjør at du kan ta flotte bilder med bare et knappetrykk. Når knappen trykkes inn, skanner kameraet motivet og da justerer kameraet modus utifra et av de 58 motivinnstillingene som er forhåndsinnstallert. Med koblingen til Face ID hvor ansiketer med alder kan regisreres, vil kameraet justere seg etter alder, slik at f.eks. lyden og blitsen blir skrudd av når en sovende baby er identifisert.

Teknisk spesifikasjon
Bildesensor
Størrelse
1/2,3"
Type sensor
CMOS
Oppløsning bildesensor
16,1megapiksler
Oppløsning for stillbilder
5248 х 3936
Optikk
Type objektiv
CANON
Brennvidde
4,3-21,5 mm
Brennvidde i 35 mm format
24-120 mm
Lysstyrke
f/ 2,7 - 5,9
Optisk zoom
5,0x
Digital zoom
4,0x
Zoom i videomodus
Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Optisk bildestabilisator
Ja
Digital bildestabilisator
Nei
Nærgrense
3,0cm
Foto egenskaper
Optisk søker
Nei
Skjermstørrelse
3,0"
Skjermteknologi
LCD
Oppløsning på skjerm
461 000 punkter
Lysmåling
evaluerende, punktmåling, sentrumsvektet
Hvitbalanse
auto, dagslys, egen, lyspære, lysrør, månelys
Lysfølsomhet
Auto, ISO 100-3200
Lukkertider
1-1/2000 sekunder
Eksponering
programautomatikk
Eksponeringskompensasjon
±2 EV i steg om 1/3 EV
Selvutløser
Ja
Tid selvutløser
Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Sekvenstakning
Ja
Hastighet sekvensopptak
5,8 bilder/ sekund
Ansiktgjenkjenning
Ja
HDR-funksjon
Nei
Touch-skjerm
Nei
Videoinnspilling
Full HD videoopptak
Ja
Full HD bildehastighet
24 bilder/ sekund
HD videoopptak
Ja
HD bildehastighet
30 bilder/ sekund
Autofokus i innspillingsmodus
Nei
Lydoppptak
Mono
Format
Bildeformat
JPEG
Bildefiler som støttes
JPEG
Videofiler som støttes
MOV
Blits
Innebygget blits
Ja
Blitssko
Nei
Blitsinnstillinger
, Auto, røde øyne reduksjon
Rekkevidde
0,5-3,5 meter
Lagring
Internminne
0MB
Kompatible minnekort
SD, SDHC, SDXC
Kapasitet
64GB
Tilkoblinger
HDMI-utganger
1 Stk
HDMI-type
Mini-HDMI
RCA-utgang
Ja
S-videoutgang
Nei
DV-utgang
Nei
USB-utgang
Ja
Mikrofonutgang
Nei
Hodetelefonuttak
Nei
Direkteutskrift, Pictbridge
Ja
Trådløs nettverkstilkobling (WiFi)
Nei
GPS (geotagging)
Nei
Dimensjoner
Bredde
93,2 mm
Dybde
20,0 mm
Høyde
57,0 mm
Vekt
135 g
Øvrig
Øvrige funksjoner
-
Batteritype
Li-ion
Oppladbart batteri
Ja
Menyspråk
svensk, m.fl
Spør andre kunder om produktet:
Canon Canon IXUS 125HS Silver <p> <strong>Canon Ixus 125</strong> er et kompakt kamera med smarte funksjoner og fin bildekvalitet som er designet i et stilig og tynt metallhus. Kameraet har en 16,1 megapikslers <a class="glossaryWord" id="glossaryWord187" onclick="showGlossaryContent('187', '1404');return false;" href="/Content/Glossary/CMOS">CMOS</a>-sensor kombinert med en kraftig DIGIC 5 prosessor. Denne kombinasjonen kalles for HS-systemet og gir god bildekvalitet selv i lite lys.<br /> <br /> <strong>Intelligent bildestabilisering</strong><br /> Med Intelligent IS justerer kameraet riktig modus (7 moduser), slik at forstyrrelser reduseres så effektiv som mulig. Med intelligent IS øker sjansene for å få gode bilder, selv når du zoomer mye og filmer i dårlig lys.<br /> <br /> <strong>Ansiktsgjenkjenning</strong><br /> Face ID er en helt ny type ansiktsgjenkjenning. Du kan registrere opptil 12 ansikter for familie og venner der fokus prioriteres på de i hvert bilde. Bildet kan merkes med navn til personene, slik at det er enklere å finne dem under avspilling.<br /> <br /> <strong>HS-systemet</strong><br /> Den lyssensitive <a class="glossaryWord" id="glossaryWord187" onclick="showGlossaryContent('187', '1404');return false;" href="/Content/Glossary/CMOS">CMOS</a>-sensoren og den kraftige DIGIC 5 prosessoren utgjør HS-systemet.<br /> <br /> <strong>3" LCD skjerm</strong><br /> Den store skjermen med herdet glass overflate er slitesterkt og har høy synlighet i en rekke lysforhold med utmerket kontrast og farger. Den brede visningsvinkelen gjør det enkelt å se bilder og videoer sammen med vennene dine.<br /> <br /> <strong>Full HD-opptak</strong><br /> Filmer i høy kvalitet kan bli tatt opp i format Full HD 1080p med 24 bilder per sekund.<br /> <br /> <strong>Kamerhus metall</strong><br /> Kameraet føles solid og elegant, takket være solid metallhus, men er likevel lett å ta med seg overalt takket være det slanke designen<br /> <br /> <strong>Smart Auto</strong><br /> Med Smart Auto er en funksjon som gjør at du kan ta flotte bilder med bare et knappetrykk. Når knappen trykkes inn, skanner kameraet motivet og da justerer kameraet modus utifra et av de 58 motivinnstillingene som er forhåndsinnstallert. Med koblingen til Face ID hvor ansiketer med alder kan regisreres, vil kameraet justere seg etter alder, slik at f.eks. lyden og blitsen blir skrudd av når en sovende baby er identifisert.</p> Okategoriserade produkter 0 995,0000 new False

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2015 NetOnNet