Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.
Dette produktet er ikke lengre i salg.

PC med i3-prosessor og dedikert skjermkort

HP Pavilion p6-2106eo | Art.nr: 175137
  • Intel® Core™ i3-2120
  • 6GB DDR3 10600
  • 500 GB
  • AMD Radeon HD 7450 1GB
  • Minnekortleser
  • 6x USB 2.0-porter
0 av 5
Vær den første til å skrive en anmeldelse
HP Pavilion p6-2106eo er en rask og allsidig stasjonær PC med en Intel Core i3-prosessor, 6 GB arbeidsminne og 500 GB lagringskapasitet. Skjermkortet på datamaskinen har 1 GB dedikert minne. I tillegg har maskinen innebygget trådløst nettverkskort med god rekkevidde.

Intel Core i3
Intel Core i3 er en del av Intels nye serie prosessorer, noe som er ypperlig valg for deg som vil ha en rask datamaskin. Den har Intel Hyper-Threading Technology som gjør det mulig for hver prosessorkjerne å utføre to oppgaver samtidig, noe som igjen øker ytelsen under multitasking.

Microsoft Office 2010 Starter

PCen kommer med Office 2010 starter edition. Dette er en gratisversjon av den vanlige Office-pakken, og inneholder en forenklet utgave av Word og Excel. Hvis du har behovet for å oppgradere til den fulle pakken som også inneholder PowerPoint og OneNote, kan du gjøre det med en produktnøkkel.

Full HD via HDMI
Du kan koble maskinen til en TV via HDMI. Det gir deg perfekte bilder i Full HD og muligheten til å se film eller web-TV i den høyeste kvaliteten.

Windows 7 Home Premium

I utviklingen av Windows 7 har Microsoft brukt tilbakemeldingene fra brukerne for å gjøre operativsystemet enda bedre. Windows 7 kan benyttes til alt fra å veksle mellom forskjellige program til å spille inn TV. Dette operativsystemet gjør det både enklere å bruke datamaskinen — og gir utvidede tilkoblingsmuligheter.

Windows 7 gjør grunnprinsippene enklere enn noensinne. Med HomeGroup blir det enkelt å dele musikk, dokumenter, skrivere og alt annet med andre datamaskiner som kjører Windows 7 i hjemmet ditt. Windows Search gjør at du slipper søke gjennom mapper og undermapper for å finne filer. Bedre forhåndsvisning av aktivitetsfelt gir deg god oversikt over det som er åpent og hopplister viser de senest brukte filene med et eneste høyreklikk.

Teknisk spesifikasjon
Allment
Operativsystem
Windows 7 Home Premium 64-bit
Valgbare språk
Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Tastatur
Ja
Type tastatur
USB
Mus
Ja
Type mus
USB
Fjernkontroll
Nei
Prosessor
Prosessormodell
Intel® Core™ i3-2120
Prosessorhastighet
3,30 GHz
Maks turbo
Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Antall kjerner
2stk
Chipset
Intel® H61 Express Chipset
Minne
Type minne
DDR3
Hastighet minne
1600 MHz
Medfølgende minne
6GB
Maksimalt minne
8 GB
Minneplasser
2stk
Ledige minneplasser
0stk
Lagring
Antall harddisker
1stk
Størrelse primærharddisk
500 GB
Type primærharddisk
SATA
Hastighet HDD #1
7200 rpm
Optisk enhet
DVD-brenner Super Multi med støtte for doble lag
Minnekortleser
MMC, MMC Plus, MS , MS Pro, SD, xD
Grafikk og lyd
Grafikkort
AMD Radeon HD 7450
Dedikert grafikkminne
1024 MB
Delt grafikkminne
Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Grafikkortklasse
Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Lydkort
High Definition Audio with 5.1-channel support
Tilkoblinger
USB 2.0-porter
6 Stk
USB 3.0-porter
0 Stk
eSATA-porter
0 st
Digital lydutgang (koaxial)
0Stk
Digital lydutgang (optisk)
0Stk
Hodetelefonutgang
1 stk
Mikrofoninngang
1 stk
Ekspansjonsport
Nei
RJ45
1st
VGA
1 Stk
DVI
1 stk
HDMI
1 stk
HDMI-versjon
1.4
DisplayPort
0 stk
Thunderbolt
0 stk
Kabinett
Kabinett
Tower
Kabinett
Tower
Effekt strømforsyning
300 W
Bredde
165,0 mm
Dybde
389,0 mm
Høyde
368,0 mm
Vekt
8,0 Kg
Interna kortplatser
PCI
Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
PCI x1
3stk
PCI-e x16
1stk
Ledige PCI
Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Ledige PCI x1
Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Ledige PCI-e x16
Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Kommunikasjon
Fast nettverk
100Mbit/s Ethernet LAN
Trådløst nettverk
802.11bgn
WiDi
Nei
3G
Nei
Bluetooth
Nei
Bluetoothversjon
-
Programvare
Kontorprogram
Microsoft Office Starter 2010
Virusbeskyttelse
Symantec NIS 2012 (60 dagers liveoppdateringer)
Brenneprogram
CyberLink Power2Go
Support og garanti
Garanti hardware
12 Måneder
Supportnummer
815 62 070
Spør andre kunder om produktet:
HP HP Pavilion p6-2106eo HP Pavilion p6-2106eo er en rask og allsidig stasjonær PC med en Intel Core i3-prosessor, 6 GB arbeidsminne og 500 GB lagringskapasitet. Skjermkortet på datamaskinen har 1 GB dedikert minne. I tillegg har maskinen innebygget trådløst nettverkskort med god rekkevidde.<br /> <br /> <strong>Intel Core i3</strong><br /> Intel Core i3 er en del av Intels nye serie prosessorer, noe som er ypperlig valg for deg som vil ha en rask datamaskin. Den har Intel Hyper-Threading Technology som gjør det mulig for hver prosessorkjerne å utføre to oppgaver samtidig, noe som igjen øker ytelsen under multitasking. <br /> <br /> <h2>Microsoft Office 2010 Starter</h2> PCen kommer med Office 2010 starter edition. Dette er en gratisversjon av den vanlige Office-pakken, og inneholder en forenklet utgave av Word og Excel. Hvis du har behovet for å oppgradere til den fulle pakken som også inneholder PowerPoint og OneNote, kan du gjøre det med en <a class="accReadMore" href="/i/140239" id="48448">produktnøkkel</a>.<br /> <br /> <strong>Full HD via HDMI</strong><br /> Du kan koble maskinen til en TV via HDMI. Det gir deg perfekte bilder i Full HD og muligheten til å se film eller web-TV i den høyeste kvaliteten. <br /> <br /> <h2>Windows 7 Home Premium</h2> I utviklingen av Windows 7 har Microsoft brukt tilbakemeldingene fra brukerne for å gjøre operativsystemet enda bedre. Windows 7 kan benyttes til alt fra å veksle mellom forskjellige program til å spille inn TV. Dette operativsystemet gjør det både enklere å bruke datamaskinen — og gir utvidede tilkoblingsmuligheter. <br /> <br /> Windows 7 gjør grunnprinsippene enklere enn noensinne. Med HomeGroup blir det enkelt å dele musikk, dokumenter, skrivere og alt annet med andre datamaskiner som kjører Windows 7 i hjemmet ditt. Windows Search gjør at du slipper søke gjennom mapper og undermapper for å finne filer. Bedre forhåndsvisning av aktivitetsfelt gir deg god oversikt over det som er åpent og hopplister viser de senest brukte filene med et eneste høyreklikk.<br /> <br /> Okategoriserade produkter 0 3990,0000 new False

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2015 NetOnNet