Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.
Dette produktet er ikke lengre i salg.

Meget rask trådløs router i stilig design

ASUS RT-N66U | Art.nr: 165635
 • Opp til 450+450 Mbit/s
 • Dual-Band
 • 4 Gigabit LAN-porter
 • 2 USB-porter
 • Aksesspunkt
 • Quality of Service

ASUS RT-N66U en bestselger og anbefalt produkt

ASUS RT-N66U er en trådløs router med en fantastisk rekkevidde og støtte for store hastigheter. Routeren støtter opp til 450 Mbit/s på hvert bånd (2,4GHz og 5GHz), har 4 Gigabit porter og to LAN-porter som lar deg koble til skrivere og harddisker på nettverket.

Dual band – mindre forstyrrelser på nettverket

Teknologien dual band tillater overføring i både 2,4 GHz og 5 GHz band på opptil 450Mbit/s hastighet som er ideelt for tung bruk som HD streaming. 5GHz band er også mer fri for støy som er en stor fordel i områder med en rekke andre radiosendere som trådløse telefoner, andre 2,4 GHz nettverk, Bluetooth og mer. Forstyrrelser i nettverket kan føre til problemer som dårligere rekkevidde, tap av tilkoblingsmuligheter og redusert hastighet.

Foreldrekontroll

Foreldrekontrollen gjør det mulig for foreldre og nettverksadministratorer å filtrere bort uegnede webadresser, blokkere domener samt styre hvilken tid på dagen Internett kan brukes.

Gigabit switch

ASUS RT-N66U er utrustet med fire gigabit switch-porter. Dette betyr at den kan sende data over kablet nettverk med hastigheter opp til 1000 Mbit/s. For å få til dette må alle datamaskiner og alt utstyr på nettverket støtte denne hastigheten.

USB-port – del skrivere eller harddisker på nettverket

Med den innebygde USB-porten kan du enkelt bruke en vanlig harddisk som en lagringsenhet for hele nettverket. Dette lar deg dele både bilder, video og andre filer, samtidig som du har en sikker backup. Det er også mulig å dele en vanlig skriver med alle på hele nettverket, slik at du ikke trenger å koble skriveren direkte til en PC.

QoS - Quality of Service

QoS-motoren (Quality of service) skaper ideelle forutsetninger for høyoppløst media. QoS analyserer all datatrafikk som går via ruteren. Den definerer hvilken type trafikk som brukes og tildeler linjekapasitet i henhold til innholdet som brukeren ønsker å se på sin maskin.

Gjestenettverk – del nettverket uten å måtte gi bort nettverksnøkkelen

RT-N66U har mulighet for å skape et gjestenettverket slik at du kan dele nettverket uten å måtte gi fra deg ditt personlige passord. Gjestenettverket skaper et eget nettverk (med eller uten passord) som dine venner også kan bruke.

Andersson CAT6E 3m Unshielded Grey 
 • 3 meter
 • CAT6E, sertifisert opptil 10 Gbit/s
 • Uskjermet

PRIS: 89,-

ANTALL:

Bandridge Nätverkskabel kopplare 
 • Brukes for å forlenge
 • RJ45 hunn-uttak på hver side
 • 8 pin

PRIS: 49,-

ANTALL:

König MODULARCRIMPTÅNG 
Krympetang for 4/6/8-pin med avbiter. Dette er et komplett, bra modularverktøy for installasjon av TP-kabler. Funker også som avbiter og skrelling av runde kabler.

PRIS: 79,-

ANTALL:

Deltaco Female RJ45 contact 
Keystone tilkobling for å settes inn i produkter uten modul kontakt.

PRIS: 29,-

ANTALL:

Andersson Cleaning Cloth 
 • Rengjøringsklut i mikrofiber
 • Tar effektivt bort skitt og støv
 • Passer for rengjøring av TV-skjermer, PC-skjermer, mobiler, GPS, kameraer, objektiver m.m.
 • Mål: 20 x 20 cm

PRIS: 19,-

ANTALL:

Teknisk spesifikasjon
Tilkoblinger
WAN-porter
1stk
LAN-porter
4stk
USB-porter
2 Stk
Ytelse
Trådløs nettverksstandard
802.11 a/b/g/n
Trådløs nettverkshastighet
Opptil 450 + 450 Mbit/s
Dual-Band
Ja
Frekvensbånd
2,4GHz og 5GHz
Antenner
3stk
Antennestyrke
Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Avtakbar antenne
Ja
Type antanne
Avtagbar
Throughput LAN-LAN
10/100/1000 Mbit/s
Throughput WAN-LAN
937,9Mbit/s
Funksjoner
Trådløs sikkerhet
WEP
Trådløs skriverdeling
Ja
Trådløs harddiskdeling
Ja
Brannvegg
Ja
NAT
Ja
SPI
Ja
VPN
Ja
MAC-filtrering
Ja
WMM
Ja
QoS
Ja
Gjestenettverk
Ja
Foreldrekontroll
Ja
Åpen kildekode
Ja
Støtte for IPv6
Ja
DMZ
Ja
VoIP
Ja
Støtte for mobilt bredbånd
Ja
Aksesspunkt
Nei
Repeater
Nei
Innebygget ADSL-modem
Nei
Support og garanti
Produsentens garantitid
2år
Dimensjoner
Bredde
317,0 mm
Dybde
276,0 mm
Høyde
85,0 mm
Vekt
1,3 Kg
Spør andre kunder om produktet:
ASUS ASUS RT-N66U <h2> ASUS RT-N66U en bestselger og anbefalt produkt</h2> <p> ASUS RT-N66U er en trådløs router med en fantastisk rekkevidde og støtte for store hastigheter. Routeren støtter opp til 450 Mbit/s på hvert bånd (2,4GHz og 5GHz), har 4 Gigabit porter og to LAN-porter som lar deg koble til skrivere og harddisker på nettverket.</p> <h2> Dual band – mindre forstyrrelser på nettverket</h2> <p> Teknologien dual band tillater overføring i både 2,4 GHz og 5 GHz band på opptil 450Mbit/s hastighet som er ideelt for tung bruk som HD streaming. 5GHz band er også mer fri for støy som er en stor fordel i områder med en rekke andre radiosendere som trådløse telefoner, andre 2,4 GHz nettverk, Bluetooth og mer. Forstyrrelser i nettverket kan føre til problemer som dårligere rekkevidde, tap av tilkoblingsmuligheter og redusert hastighet.</p> <h2> Foreldrekontroll</h2> <p> Foreldrekontrollen gjør det mulig for foreldre og nettverksadministratorer å filtrere bort uegnede webadresser, blokkere domener samt styre hvilken tid på dagen Internett kan brukes.</p> <h2> Gigabit switch</h2> <p> ASUS RT-N66U er utrustet med fire gigabit switch-porter. Dette betyr at den kan sende data over kablet nettverk med hastigheter opp til 1000 Mbit/s. For å få til dette må alle datamaskiner og alt utstyr på nettverket støtte denne hastigheten.</p> <h2> USB-port – del skrivere eller harddisker på nettverket</h2> <p> Med den innebygde USB-porten kan du enkelt bruke en vanlig harddisk som en lagringsenhet for hele nettverket. Dette lar deg dele både bilder, video og andre filer, samtidig som du har en sikker backup. Det er også mulig å dele en vanlig skriver med alle på hele nettverket, slik at du ikke trenger å koble skriveren direkte til en PC.</p> <h2> QoS - Quality of Service</h2> <p> QoS-motoren (Quality of service) skaper ideelle forutsetninger for høyoppløst media. QoS analyserer all datatrafikk som går via ruteren. Den definerer hvilken type trafikk som brukes og tildeler linjekapasitet i henhold til innholdet som brukeren ønsker å se på sin maskin.</p> <h2> Gjestenettverk – del nettverket uten å måtte gi bort nettverksnøkkelen</h2> <p> RT-N66U har mulighet for å skape et gjestenettverket slik at du kan dele nettverket uten å måtte gi fra deg ditt personlige passord. Gjestenettverket skaper et eget nettverk (med eller uten passord) som dine venner også kan bruke.</p> Trådløs 450 Mbit/s + 4,7 990,0000 new False

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2015 NetOnNet