Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.
Dette produktet er ikke lengre i salg.

Tynn gamingmatte med høy presisjon

SteelSeries 4D | Art.nr: 121120
SteelSeries 4D
  • SteelPad 4D gir oss en ny prestasjonstandard for dobbeltsidige presisjonsmatter. Denne er produsert i et spesielt holdbart plastmateriale med den andre generasjonens herdete overflate.
0 av 5
Vær den første til å skrive en anmeldelse
SteelPad 4D gir oss en ny prestasjonstandard for dobbeltsidige presisjonsmatter. Denne er produsert i et spesielt holdbart plastmateriale med den andre generasjonens herdete overflate.

Den ekstremt slanke musematten har to forskjellige overflater - en grov og en friksjonsfri. Det er spesielt tilpasset til brukere med både lav og høy følsomhet.

SteelPad 4d er kun 2,5 mm tykk!

Egenskaper
Dobbeltsidig presisjonsoverflate
Separat friksjonsmatte følger med som man legger under musematten for att den ikke skal gli rundt omkring skrivebordet
Ekstremt flat, kun 2,5 mm
Fungerer med både optiske og kulemus
Ny herdet overflate for ekstra holdbarhet
Størrelse: 290 x 267 mm
Spør andre kunder om produktet:
SteelSeries SteelSeries 4D SteelPad 4D gir oss en ny prestasjonstandard for dobbeltsidige presisjonsmatter. Denne er produsert i et spesielt holdbart plastmateriale med den andre generasjonens herdete overflate. <br><br>Den ekstremt slanke musematten har to forskjellige overflater - en grov og en friksjonsfri. Det er spesielt tilpasset til brukere med både lav og høy følsomhet.<br><br>SteelPad 4d er kun 2,5 mm tykk!<br><br><b>Egenskaper</b><br>Dobbeltsidig presisjonsoverflate<br>Separat friksjonsmatte følger med som man legger under musematten for att den ikke skal gli rundt omkring skrivebordet<br>Ekstremt flat, kun 2,5 mm<br>Fungerer med både optiske og kulemus<br>Ny herdet overflate for ekstra holdbarhet<br>Størrelse: 290 x 267 mm Okategoriserade produkter 0 149,0000 new False

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2015 NetOnNet