Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.
Dette produktet er ikke lengre i salg.

SteelSeries Optisk gamingmus

SteelSeries Kinzu Optical Mouse (Red) | Art.nr: 164948
  • Optisk
  • Endre dpi mens du spiller
  • 3200 dpi
  • Designet for alle typer grep
  • Innebygd minne for profiler
0 av 5
Vær den første til å skrive en anmeldelse

Steelseries Kinzu optisk gamingmus

Kinzu er en optisk gamingmus med opptil 3200 dpi oppløsning og innebygd minne for profiler, slik at du slipper å tenke på software på LAN. Musen er spesialdesignet for å passe både de som spiller med palm og de ​​som spiller med klo-grep. Den optiske sensoren kan håndtere de fleste overflater som underlag og gir en høy presisjon i spillet.

Innebygd minne

Musens innebygde minne lagrer profilinnstillinger du har gjort tidligere, slik at du slipper å måtte sette opp musen når du kobler den til en ny PC.

Anti-slip - bedre grep når du spiller


Når du spiller er det lett å få svette hender og musa glir ut av hendene. Med musens Antislip-overflate eliminerer dette problemet. Musens overflate er laget av et materiale som gjør at du alltid har et optimalt grep på musen.
Spør andre kunder om produktet:
SteelSeries SteelSeries Kinzu Optical Mouse (Red) <h2>Steelseries Kinzu optisk gamingmus</h2>Kinzu er en optisk gamingmus med opptil 3200 dpi oppløsning og innebygd minne for profiler, slik at du slipper å tenke på software på LAN. Musen er spesialdesignet for å passe både de som spiller med palm og de ​​som spiller med klo-grep. Den optiske sensoren kan håndtere de fleste overflater som underlag og gir en høy presisjon i spillet.<br><br><h2>Innebygd minne</h2>Musens innebygde minne lagrer profilinnstillinger du har gjort tidligere, slik at du slipper å måtte sette opp musen når du kobler den til en ny PC.<br><br><h2>Anti-slip - bedre grep når du spiller</h2><br>Når du spiller er det lett å få svette hender og musa glir ut av hendene. Med musens Antislip-overflate eliminerer dette problemet. Musens overflate er laget av et materiale som gjør at du alltid har et optimalt grep på musen. Okategoriserade produkter 0 160,0000 new False

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2015 NetOnNet