Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.
Dette produktet er ikke lengre i salg.

Mus med fantastisk presisjon

QPAD 5K LE | Art.nr: 170936
  • 7 knapper, hvorav 5 programmerbare
  • Opp til 8200 dpi
  • Innebygget minne
  • Responstid på 1 ms
0 av 5
Vær den første til å skrive en anmeldelse
Qpad 5K LE er en gamingmus med en usedvanlig presisjon. Med en nyutviklet lasersensor og fem programmerbare knapper vil 5K LE være den perfekte partneren på slagmarken.

Høy følsomhet

Du kan selv stille inn hvor høy følsomhet musen skal ha. Den støtter DPI mellom 200 og 8200, noe som gjør at du kan bevege musen med den største presisjon, eller med de raskeste bevegelser.

Innebygget minne

Qpad 5K LE har et innebygget minne. Dette betyr at dersom du tar med deg musen for å spille på en annen datamaskin, slipper du å installere programvare og stille inn innstillinger på nytt.
Spør andre kunder om produktet:
QPAD QPAD 5K LE Qpad 5K LE er en gamingmus med en usedvanlig presisjon. Med en nyutviklet lasersensor og fem programmerbare knapper vil 5K LE være den perfekte partneren på slagmarken. <br><br><h2>Høy følsomhet</h2>Du kan selv stille inn hvor høy følsomhet musen skal ha. Den støtter DPI mellom 200 og 8200, noe som gjør at du kan bevege musen med den største presisjon, eller med de raskeste bevegelser. <h2>Innebygget minne</h2>Qpad 5K LE har et innebygget minne. Dette betyr at dersom du tar med deg musen for å spille på en annen datamaskin, slipper du å installere programvare og stille inn innstillinger på nytt. Okategoriserade produkter 0 619,0000 new False

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2015 NetOnNet