Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.
Dette produktet er ikke lengre i salg.

Gamingmus med 10 knapper

Logitech G500 | Art.nr: 160383
  • 200 - 5700 DPI
  • 10 programmerbare knapper
  • Internminne for forskjellige profiler
  • Legg inn opp til 27g med vekter
Logitech G500 er en lasermus med en presisjon som gir deg det overtaket du trenger for å vinne. Med en DPI på 200 - 5700 kan du gå fra millimeterpersisjon til raske rykk med et knappetrykk. Med ti programmerbare knapper kan du selv velge hvilke kommandoer du skal ha tilgjengelig hvor på musen. Det er til og med mulig å lagre profiler for forskjellige spill på internminnet til musen, slik at du ikke trenger å konfigurere den hver gang du skal spille et annet spill.

Fordi alle har forskjellige preferanser, kan du selv legge inn vekter som gir deg akkurat rett balanse. Du kan legge inn opp til 27 gram ekstra.
Spør andre kunder om produktet:
Logitech Logitech G500 Logitech G500 er en lasermus med en presisjon som gir deg det overtaket du trenger for å vinne. Med en DPI på 200 - 5700 kan du gå fra millimeterpersisjon til raske rykk med et knappetrykk. Med ti programmerbare knapper kan du selv velge hvilke kommandoer du skal ha tilgjengelig hvor på musen. Det er til og med mulig å lagre profiler for forskjellige spill på internminnet til musen, slik at du ikke trenger å konfigurere den hver gang du skal spille et annet spill.<br /> <br /> Fordi alle har forskjellige preferanser, kan du selv legge inn vekter som gir deg akkurat rett balanse. Du kan legge inn opp til 27 gram ekstra. Okategoriserade produkter 5 329,0000 new False

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2015 NetOnNet