Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Grillet lammecarre i chilli og honningmarinad

Ingredienser

  • 1 stk. New Zealand Lammecarre
  • 3 ss Honning
  • 2 chili
  • 2 tomater
  • 1 paprika
  • 2 hvitløks fedd
  • 1 rødløk
  • 6 store sjampinjonger
  • 1dl olje
  • Salt, pepper og annet krydder etter smak
  • Fløtegratinerte poteter (ferdig eller fra bunnen av, så lenge det er masse hvitløk)


Fremgangsmåte

Kutt opp chili tomat hvitløk, paprika, og krydder. Bland det sammen med honningen og oljen i en bolle. Legg så Lammecareen oppi bollen og la den trekke inn saften i minimum 2 timer. Så bruner du Carreen på grillen først på sterk varme og så legger du den ca 40 min på indirekte varme. Tre på sjampinjong og rødløk på grillspyd etter du har hatt resten av marinaden over dem og grill dem i 3-4 min. Ha til fløtegratinerte poteter og gjerne et frisk salat og et glass rødvin. Velbekomme

John Fatland

Se alle grilloppskrifter

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2014 NetOnNet