Marinert hvalbiff

Ingredienser

  • Hvalkjøtt


Marinade

  • 3 dl rødvin (avhenger av hvor mye hvalkjøtt du skal marinere)
  • 1/2 rødløk skjært i biter
  • 1 fedd knust hvitløk
  • 1/2 rød chili i biter
  • kvernet sort pepper
  • 1 ts salt


Fremgangsmåte

Skjær hvalkjøttet i ca 2 cm tykke biffer. Ha biffer og marinade i en tett pose.
La det ligge i romtemperatur i 1 1/2 - 2 timer. Vend på blandingen noen ganger. Det kan også legges kaldt i kjøleskapet og stå i flere timer før det grilles.

Grill stykkene på god varme, ikke helt gjennomstekt da blir de saftig og god.

Server med hjemmelaget potetsalat og godt brød i godt vennelag.

Innsendt av: Lisbeth Larsen

Se alle grilloppskrifter

Om Cookies   Copyright © 1999 - 2014 NetOnNet